USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Митні пости на Волині модернізують за кошти ЄС

9 Січня 2016 16:43
Україна отримає від ЄС 30 мільйонів євро на модернізацію пропускних пунктів. Митні пости "Ягодин" і "Устилуг", що на Волині - у переліку тих, що очікують на зміни. Про це інформують Українські Новини з посиланням на дані від міністерства економічного розвитку й торгівлі України.

Модернізувати збираються автомобільні пропускні пункти на кордоні з Польщею, Словаччиною, Румунією й Угорщиною.

Єврокомісія має намір виділити Україні грантову допомогу обсягом 30 мільйонів євро на модернізацію автомобільних пропускних пунктів на кордоні з Польщею, Словаччиною, Румунією й Угорщиною.

У повідомленні зазначається, що кошти будуть спрямовані на розвиток і модернізацію міжнародних автомобільних пунктів пропуску "Красноїльськ" і "Дяківці" на українсько-румунському кордоні; "Рава-Руська", "Устилуг-Зосин", "Краковець", "Шегині" і "Ягодин" - на українсько-польському; "Ужгород - Вишнє Немецьке" - на українсько-словацькому; "Лужники - Берегшурань"- на українсько-угорському. На кордоні з Угорщиною планують побудувати пункт пропуску водного сполучення "Вилок" для байдарочників.

Як повідомляє міністерство, частина європейського гранту піде на розвиток сучасної IT-інфраструктури відділів митної та прикордонної служби, а також зниження уразливості прикордонних територій від ризику повеней.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 9 Січня 2016 17:05
Правильно, чтобы лишить украинцев возможности везти в Европу все. что попало.
Анонім Показати IP 9 Січня 2016 18:40
безвізовий але РЕЖИМ !!!!!! ШМАНАТИ будуть по-еуропейськи, з німецькою педантичністю
Анонім до Анонім Показати IP 9 Січня 2016 20:22
безвізовий - тому, щоб віз не давать.
БУДІВЕЛЬНИК Показати IP 9 Січня 2016 23:32
ЄС ДАЙТЕ ЗЛОДІЯМ ЗО МІЛЬЙОНІВ ЄВРО АЛЕ КОНРОЛЮЙТЕ УКРАЇНО-ВОЛИНСЬКИХ КАЗНОКРАДІВ,ЩОБ НЕ РОЗПИЛЯЛИ.
Вася Показати IP 10 Січня 2016 00:20
Я так розумію що 30 євролямів виділяють на вдосконалення митних переходів, отже про який ЄС з Україною можна далі обіцяти, коли кордонів між державами членамі ЄС не має????? Наступний, та черговий прокат грошей через Кабмін та Нацбанк забезпечено . Нас дурять далі...
Анонім Показати IP 10 Січня 2016 12:12
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus