USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Митний пост «Луцьк» переїжджає в інший офіс

18 Лютого 2011 11:56
Митний пост «Луцьк» Ягодинської митниці змінить прописку: новий офіс буде розміщуватись на території СП ТОВ «Модерн-Експо».
Про це стало відомо під час презентації офісу за участю голови облдержадміністрації Бориса Клімчука та начальника Ягодинської митниці Геннадія Федика, - повідомляє прес-служба ОДА.
Генеральний директор «Модерн-Експо» Петро Пилипюк зазначив, що для митників тут створять усі необхідні комфортні умови для праці: просторі кабінети, камери відеоспостереження та комп’ютерна техніка.
Борис Клімчук наголосив, що місце майбутнього митного поста «Луцьк» вибрано не випадково. «Підприємство має вигідне розташування, адже поблизу – об’їзна дорога на Європу, – наголосив губернатор. – Ще одним плюсом є діяльність самої фірми, яка щодня користується послугами митників мінімум десять разів, тому що працює з іноземними партнерами».
Пріоритетом нового місця розташування митного поста начальник Ягодинської митниці Геннадій Федик називає діяльність підприємства (займається виготовленням торговельного, технологічного, холодильного і супутнього обладнання, – «ВН»). Імпонують митнику й умови, якими забезпечать його підлеглих.
Окрім митників, тут будуть працювати організації, що беруть участь у процесах розмитнення та замитнення товарів.
Нині на території підприємства готують площі під майбутні стоянки вантажівок та склад тимчасового тримання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
VSC Показати IP 18 Лютого 2011 12:33
"Ще одним плюсом є діяльність самої фірми, яка щодня користується послугами митників мінімум десять разів" - браво Петруха, умеешь решать проблемы. Вместо того чтобы платить постоянно и рисковать, лучше дать один раз и нормально. Умничек.
Знаюча Показати IP 18 Лютого 2011 15:27
І коли та жаба вас, нарешті, задавить? Чому ви ставите лише такий акцент на події, а не інший?
VSC до Знаюча Показати IP 19 Лютого 2011 13:29
Где тут зависть? Констатация факта и восхищение. Уважаю Петра за умение решать вопросы. Молодец.
Ірина Новосад Показати IP 18 Лютого 2011 22:49
Я знаю, що на цьому підприємстві працює дуже багато людей і ще не від кого не чула, щоб там було дуже погано! Нормальна зарплата, нормальні графіи та умови праці! То нехай собі люди й далі працюють! Яка різниця чи з митницею по сусідству чи без? результат то є! і він, схоже, позитивний!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus