USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

На березі Згоранського озера стартував рок-фестиваль

16 Липня 2016 17:38
Міжнародний фестиваль “FEST Like” стартував на Любомльщині, на березі Великого Згоранського озер. Учасники готуються до виступів, а також завершується організація фесту, - повідомляє КОРДОН.

Від учора на березі Великого Згоранського озера стоїть сцена, на якій будуть виступати аматорські колективи з Волині та Любомльщини. Найочікуванішими залишаються виступи молодих гуртів “MellRose” (Рівне), “Пташкін” (Львів), “NeverEnD” (Луцьк), “Black Square” (Львів), “ThomasNight” (Львів) та “Фіолет” (Луцьк).

Скоро розпочнуться показові виступи дзюдоїстів із спортивного клубу “ТОРНАДО” (Шацьк) та майстрів бойового гопака.

Цікавим буде футбольне протистояння між командами Любомля та Любомльського району.

А опісля, ввечері, на дискотеці “запалюватиме” публіку діджей із Луцька.

Слідкує за безпекою Варта порядку. На фестивалі постійно чергує лікар первинної допомоги, “швидка”, служба порятунку та поліція.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus