USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Зарплата нижча 100 гривень: волинські реалії

9 Грудня 2013 12:12
На Волині є ряд підприємств, які платять своїм робітникам дуже низьку заробітну плату, яка, подекуди, не досягає навіть десятої частини мінімальної.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Волинській облдержадміністрації.

Очільник області Борис Клімчук зазначив, що нещодавно керівники районів і міст Волині отримали податкові дані підприємств. Серед них є такі, які платять украй низьку заробітну плату своїм працівникам.

Борис Петрович згадав ВАТ «Нововолинський деревообробний комбінат», де людям платять 432 гривні в місяць. Ще менше отримують працівники ПАТ «Графіка» - 382 гривні. Та це, з його слів, ще далеко не межа. Адже у області є підприємства, де люди не отримують навіть десятої частини мінімальної заробітної плати.

Так, приватній підприємець Косецька платить своїм робітникам в місяць 111 гривень. Ще менше отримують робітники приватного підприємця Пральчук – лише 86 гривень.

«Як ці люди будуть пенсію отримувати?», - запитав керівник Волинської ОДА, та додав, що потрібно проводити роботу з такими підприємцями, які платять людям мізерну заробітну плату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Вінстон Показати IP 9 Грудня 2013 12:58
А в конвертах скільки вони отримують? За такі гроші ніхтоб не працював!
109 Показати IP 9 Грудня 2013 13:07
Якщо прибиральниця миє підлогу в офісі раз на тиждень,то я маю платити 1200? Чи вона має тинятися цілий день на роботі і мух ганяти? Брєд повний. Те саме стосується сторожів,охоронців...
Юрко Залупельний до 109 Показати IP 9 Грудня 2013 13:14
Не нравится - сам мой, сторожи, охраняй...
Гость Показати IP 9 Грудня 2013 15:13
А будуть получати таку, як я прапрацював 40 років.У нас зрівняли всіх одинаково. ТАК, ЩО ПРАЦЮВАТИ І ПЛАТИТИ ПОДАТКИ НА ДАРМОЇДІВ НЕМА СИМИСЛУ. ПРАВИЛЬНО, В КОНВЕРТАХ ОДЕРЖУВАТИ, ЗАРПЛАТУ, НЕМА СМИСЛУ ПЛАТИТИ ПОДАТДКИ , А ПОТІМ ЧУТИ СМІХ ЦИХ, ЩО НЕ ПРАЦЮВАЛИ, ОТРИМУВАЛИ ГРОШІ В КОНВЕРТАХ, А ПЕНСІЮ ОДЕРЖУЄМО ОДИНАКОВУ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus