USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.85
  • PLN 9.72 9.90

На Волині продали магазин, який перебував під арештом

8 Червня 2015 17:58
Продати магазин, який на той час перебував під арештом і в податковій заставі, спромоглися на Волині.

Про це розповіла прес-секретар прокуратури Волині Наталка Мурахевич, - інформує IA ZIK.

Зі слів Муахевич, прокуратура в апеляційному порядку оскаржила рішення Господарського суду Волинської області, який у жовтні 2014 року визнав дійсним договір купівлі-продажу підприємцю магазину, який належав підприємству «Любешівагробуд».

«З’ясувалося, що на момент укладення у квітні 2012 року цього договору його предмет – об’єкт нерухомого майна вартістю 94 тисячі гривень – перебував під арештом та в податковій заставі», – заявила Мурахевич.

Власне, майно арештувала Державна виконавча служба для стягнення на підставі судових рішень коштів, заборгованих СМП «Любешівагробуд» органам податкової інспекції та фондів соціальної спрямованості.

Рівненський апеляційний госпсуд задовольнив скаргу прокуратури. Таким чином, повернуть відчужену нерухомість, після реалізації якої частково погасять борги підприємства перед державою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Луцьк Показати IP 8 Червня 2015 21:48
От халепа, а чому "Волинські новини" ні слова тут не має про нотаріуса, що робив договір купівлі-продажу....... ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus