USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Спритних» волинян змусили повернути незаконно отриману соцдопомогу

23 Березня 2015 18:30
Ковельська міжрайонна прокуратура виявила непоодинокі випадки безпідставного призначення й виплати у 2014-2015 роках у місті та районі державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури області

З'ясувалося, що задля отримання такої допомоги громадяни вносили недостовірні відомості у Декларацію про доходи та майновий стан осіб, яка разом із заявою установленого зразка подається в органи соціального захисту тими, хто бажає отримувати допомогу від держави.

Як правило, недоброчесні ковельчани "забували" повідомити про земельні ділянки або транспортні засоби, які перебуваються у їх власності або власності членів сім’ї. Проте вони не враховували, що у разі виявлення факту внесення недостовірних відомостей до Декларації незаконно отриману допомогу доведеться повернути державі.

Відтак Ковельська міжрайонна прокуратура скерувала до суду дві позовні заяви про повернення безпідставно отриманої державної соціальної допомоги на загальну суму 15 тисяч гривень особами, які внесли до Декларації недостовірні відомості.

Один з таких позовів на суму 13 тисяч гривень суд задовольнив, інший – перебуває на розгляді.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
103 Показати IP 23 Березня 2015 18:37
Ще треба перевірити всі групи інвалідності, а саме - ІІ і ІІІ. І всіх лікарів, які ПРОДАЛИ їх - оштрафувати на 10 зарплат або термін дати. Це просто жах, як вони групи продають, а тепер ці "інваліди" ще й пільги будуть мати (і вже мали).
111 Показати IP 23 Березня 2015 19:14
Умники з прокуратури коли будите перевіряти наших чиновників?
потерпл люды Показати IP 23 Березня 2015 22:47
Прокуратура повина перевіряти Мишковець С.Є., чи з під Любомиля чи з Монголіїї..як вона з Боярин Л.та їх Корпач і Романовою І., пенсіонерів та дітей луцьких і ковельських з Кравчуком Славком (косить під дурка) обдирали та штрафні санкції у бюджет з Прокурорами з Остролуцьких/Денисенко не стягнула..., і як регіоналам "прислужувала" пройдоха.....!?
Анонім Показати IP 24 Березня 2015 07:43
а почати треба з самого немічного і дуже "хворого " чоловіка Анатолія Петровича Грицюка... Список хворих може бути продовжений, приєднуйтесь.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus