USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

На Волині засудили лікаря, який стріляв у людину

29 Квітня 2015 18:23
Прокуратура Луцького району підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо 34-річного лікаря Волинської обласної клінічної лікарні, який у нетверезому стані стріляв у людину. Про це інформують у прес-службі установи.

Сталася подія у серпні минулого року поблизу магазину у селі Коршів Луцького району.

Перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, медик направив споряджену набоями мисливську рушницю у іншого чоловіка, однак, той зумів перехопити її та спрямувати постріл у землю. Зловмисник одразу ж вистрілив вдруге, після чого у нього відібрали зброю.

На щастя, інцидент обійшовся без постраждалих.

У суді, засідання якого відбувалося за участю присяжних, чоловік своєї вини так і не визнав та у скоєному не розкаявся.

Зауважимо, що два роки тому він уже був засуджений за порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило постраждалому тілесні ушкодження середнього ступеню тяжкості, до 1 року й 6 місяців виправних робіт із позбавленням на 2 роки права керувати транспортними засобами.

Цього разу вироком Луцького міськрайонного суду медика визнано винним у вчинені хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї й призначено покарання у вигляді 4 років та 2 місяців позбавлення волі.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus