USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині затопило будинок культури

4 Листопада 2016 08:26
Ремонтні роботи покрівлі приміщення, у якому знаходиться сільська рада, сільська бібліотека, кімната інспектора та кімнати самого будинку культури, розпочались не так давно у селі Зачернеччя, що на Любомльщині. Нині ж через некомпетентність ремонтників, які зняли покрівлю повністю, приміщення затопило, - інформує Кордон.

У четвер, 3-го листопада, депутатка Любомльської районної ради Ірина Устимук відвідала Зачернецький будинок культури, щоб переконатись у тому, як виконується ремонт.

Вона розповідає, що ремонтні роботи виконує команда приватного підприємця Мазуркевича з Луцька. Працівники підприємця стару покрівлю клубу зняли повністю, не подумавши про наслідки від дощової погоди, яка триває на Любомльщині вже котрий день.

Крім того, Ірина Устимук стверджує, що захисну клейонку сьогодні стелити, а що було до цього – невідомо, проте дощ все-таки залив усе приміщення. Ось вам і результат: у кімнатах на другому поверсі мокрі стіни, обвалена штукартурка, у плафонах повно води. До речі, про електрику – її не вимикають під час робіт, що є грубим порушенням техніки безпеки. Те ж саме у всіх кімнатах.

Нагадаємо, що з районного бюджету на співфінансування капітального ремонту даху Зачернецького сільського будинку культури виділили 176 700 гривень. Решту коштів, майже 400 тисяч гривень, – з субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій. У свою чергу, Зачернецька сільська рада витратила 1854 гривні на виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт даху будинку культури.

Окрім того, безпосередню відповідальність за належне виконання робіт бере на себе відділ культури Любомльської РДА. Зазначимо, що виконавця робіт, приватного підприємця Мазуркевича, визначили за допомогою електронної програми публічних закупівель Prozorro, яка прийшла на зміну паперовим держтендерам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Зав клубом Показати IP 4 Листопада 2016 09:23
Ну і чорт з ним сказав депутат і відписав тещі ще 50 гектарів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus