USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На дорогах Волині помічені машини з танковими двигунами

16 Лютого 2010 11:26
На Волині 70 сіл опинилися у сніговому полоні - у Локачинському, Іваничівському, Турійському, Горохівському та Володимир-Волинському районах.
У коментарі «ВН» головний інженер ДП «Волиньатодор» Петро Жайворонок розповів: щодня на розчистці волинських доріг працює близько 80 бульдозерів, грейдерів і вантажівок.
«Йдеться про елементарний збір снігу. Найважче було працювати минулої п’ятниці-суботи», - сказав Петро Жайворонок. Він зауважив, що для нормального функціонування техніки на день потрібно витрачати 12-15 тисяч літрів дизпального та 3 тисячі літрів бензину.
Заступник начальника обласної служби автодоріг Юрій Ришкевич розповів, що проблемними зостаються південні райони області. Позаяк північні райони вкриті лісами, котрі утримують сніг. А в південних чимало полів, нерівномірний рельєф. Тому сніг засипає шляхи.
За твердженням Юрія Ришкевича, нині на дорогах працюють до сотні одиниць техніки. Серед них – сім ротерів. Це великі авто із танковими двигунами. Вони відкидають сніг далеко від доріг.
Юрій Ришкевич зауважив, що наразі техніка і люди працюють цілодобово. На дорогах державного значення проїзд забезпечений постійно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus