USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На «фронтах змін» повна готовність до виборів

15 Січня 2010 18:08
«Все, що я міг зробити, я зробив. Надалі українці мусять визначитися, чи голосуватимуть вони за минуле, чи зроблять вибір в користь майбутнього», - так сьогодні підсумував свою передвиборчу кампанію кандидат у Президенти Арсеній Яценюк на селекторній нараді з головами штабів.
 
Після президентських виборів лідер ГО «Фронт змін» продовжить формувати «кадрову політичну еліту», яка зайде в український політикум «не як політичний проект, а як політична партія, яка працює на десятиліття. І в цьому ваша відповідальність. Саме  для цього я займаюся політикою. Аби ми змогли змінити країну, дати новий курс і шлях розвитку», - зазначив Арсеній Яценюк.
 
Кандидат у Президенти повідомив, що цю кампанія він провів «чесно в нерівному бою з олігархією, Тимошенко, Януковичем і Ющенком, правдою і брехнею, грошима, судами... Але на нашому боці правда, сила. Тому ми боремось за українську державу, ідею».  
Нині в штабах «фронтовиків» тривають останні приготування до 17 січня. Завтра команда Арсенія Яценюка тестуватиме сучасну системи паралельного підрахунку голосів.
Волинський осередок партії прозвітував, що до виборів готовий. Аби волевиявлення волинян пройшло чесно, від «Фронту змін» в області працюватимуть 2056 членів дільничних виборчих комісій, 1738 спостерігачів, 170 мобільних груп та більше 20 кур’єрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus