USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Ковельщині «Фронт змін» посадив ліс. ФОТО

20 Квітня 2010 10:19
Тридцять сім тисяч зелених саджанців на восьми гектарах Ковельської землі – майбутнє українського лісу. Про це подбали і зініціювали активісти Ковельського міського та районного осередків «Фронту змін».
Для цього обрали земельні угіддя, які не придатні для сільськогосподарської діяльності. Як повідомили у прес-службі обласної організації партії «Фронт змін», акцію з посадки лісу підтримало понад сто двадцять чоловік – з усієї Волині.
Олександр Пиза, голова обласної організації партії «Фронт змін» переконаний, що « Нам досить виборів, коаліцій, протистоянь, голосувань, політичних позицій і т.д. Ми беремося до роботи, дбаємо про майбутнє нашої землі, а не мітингуємо. Ми працюємо – садимо ліс».

П’ятничного ранку члени громадської організації «Фронту Змін» зібрались поблизу села Пісочне, Ковельського району. Зі слів голови Ковельського міського осередку ГО «ФЗ» Михайла Любчука «Ліс окрім економічного і політичного потенціалу країни, залишається основною кисневою скарбницею, храмом природи. Та й людина, яка власними руками створює ліс, ніколи йому не завдасть шкоди.»

Фахівці стверджують, що ліс посаджено за всіма вимогами і в недалекому майбутньому ця територія буде вкрита молодим лісом. А як сказав Богдан Конопацький, голова Ковельського районного осередку, «Участь в акції – це найкращий приклад для наслідування. Зберегти терени рідного краю і примножити його багатство – це наш святий обов’язок.» Підтримали ініціативу керівники Камінь-Каширського і Любомльського осередків ГО «Фронт Змін» - Вероніка Романович та Ігор Торба.

Чергова весняна кампанія активістів «Фронту Змін», а цього разу приурочена Всесвітньому дню навколишнього середовища, закінчилася вітанням і подякою за спільно зроблену добру справу, з думкою про наступні покоління.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus