USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Ковельщині відкрився міжнародний зліт партизанів

21 Вересня 2010 14:44
У селі Уховецьк Ковельського району Волинської області 21 вересня відкрився міжнародний зліт партизанів і підпільників періоду Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років.
Урочистості відбуваються в рамках реалізації проекту «Пам’ять про минуле – дорога в майбутнє» і приурочені до відзначення Дня партизанської слави, повідомили в прес-службі Волинської ОДА.
Окрім учасників партизанського руху з Волині, Росії та Білорусі, у зльоті також беруть участь багато молодіжних організацій, в тому числі й з сусідніх країн.
У плані проведення – спілкування молоді з ветеранами, різноманітні конкурси, показові виступи бійців Внутрішніх військ МВС України, виступи оркестру, фольклорних колективів, урочистий концерт.
22 вересня учасники зльоту прибудуть до урочища Лопатень, де візьмуть участь у заходах з нагоди відзначення Дня партизанської слави.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клим Савур Показати IP 21 Вересня 2010 21:59
" Супер " ... Ті, за "діяння" кого, спалили Кортеліси, Хатинь і т. д. , організовують збіговисько волинській землі ... Ганьба !!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus