USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На луцький туризм держава не дає грошей

26 Лютого 2010 08:23
За словами заступника міського голови Анатолія Пархом’юка, для розвитку туристичної галузі в місті залучаються кошти від підприємців.
Така співпраця між бізнесом і владою налагоджується задля того, щоб поліпшити імідж своєму місту, - пише «Луцький замок».
«Для реалізації туристичних проектів потрібні кошти, а сьогодні ресурсів немає взагалі. Але підприємці готові нам посприяти, адже вони також зацікавлені в тому, щоб туристи їхали до Луцька», - каже чиновник.
У центрі міста планується створити «Центр туристичної інформації та послуг». За словами Пархом’юка, там будуть працювати менеджери, які надаватимуть повну інформацію про туристичний продукт, який є у місті. В Центрі зможуть запропонувати й екскурсовода.
Як повідомив чиновник, перші кроки вже зроблені. Створений відділ туризму та рекреації при департаменті культури та збереження історичної спадщини. Затверджено статут  Центру і стратегія туристичного розвитку міста.
«У рамках стратегії співпраці Польща-Україна-Білорусь разом зі своїми закордонними партнерами маємо можливість формувати проект ознакування історичних пам’яток.
Усі історичні об’єкти будуть каталогізовані, внесені у різноманітні карти і схеми. І все для того, щоб у Луцьку було зручно орієнтуватися навіть неорганізованому туристові. Зараз пишеться проект, складаються кошториси, дизайнери вирішують, якими мають бути ці знаки», - розповів Пархом’юк.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
filadelfos Показати IP 26 Лютого 2010 09:31
Почніть хоча б з рейсових автобусів, які їздять з Луцька в Білорусь та Польщу. Такі автобуси - подерти, брудні, пошматовані, з "ввічливими" водіями, які роблять спецзупинки особисто для того, щоб купити горілку - просто сором. Їдеш, і щохвилини думаєш про те, аби не задвохнутися від газу, яким супроводжується робота пічки, або попроссту на черговій ямі не опинися на задниці посеред дороги!Цікаво,як такому транспорту видається ліцензія для міжнародного перевезення?
deedee2008 Показати IP 26 Лютого 2010 20:31
Для розвитку туризму потрібно спочатку розробити туристичні маршрути, на цих же маршрутах упорядкувати шляхи, будівлі, самі туристичні об'єкти, прорекламувати наше місто і тоді тільки туристи почнуть до нас їхати, одне тільки бажання без ніяких інвестицій нічого не дасть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus