USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На місце Пирожка – 8 претендентів?

25 Травня 2010 11:26
На сьогоднішній день є вісім претендентів на посаду генерального директора Волинської обласної державної телерадіокомпанії.

Таку інформацію оприлюднив ЛМГО «Центр Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу» у своєму «Аналітичного підсумку політичних подій тижня у Волинському регіоні».

Очевидно, що Святослав Пирожко, який уже давно досягнув пенсійного віку має найближчим часом покинути посаду, яку він займав багато років. У даному контексті варто згадати, що були спроби «розхитати під ним крісло» відразу після подій Помаранчевої революції, які в кінцевому результаті не увінчались успіхом – пишуть аналітики Центру.

Зараз ситуація виглядає по іншому – Пирожко (швидше всього без «сторонньої допомоги») готовий поступитись своєю посадою. Цікаво буде спостерігати за боротьбою, яка буде розгортатись за посаду керівника головної телекомпанії регіону.

Декілька тижнів тому, у волинському політикумі ходили чутки, що посаду гендиректора ВОДТРК обійме екс-заступник голови ОДА Святослав Кравчук. Наразі ця інформація не має якого-небудь підтвердження. Експерти говорять, що Святослав Євгенович не зацікавленій у даній посаді, оскільки не вважає себе професіоналом у телевізійній сфері, і схиляється до того, щоб продовжити активно займатись політикою, як один з лідерів обласного осередку «Фронту Змін» Аресенія Яценюка.

За наявною у розпорядженні Центру інформацією, на сьогоднішній день є 8 претендентів на дану посаду. Більшість з них намагається заручитись підтримкою владних і опозиційних політичних сил, впливових знайомих та «спонсорів».

Експерти «Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу» припускають, що у питанні призначення нового директора ВОДТРК може виникнути конфлікт між головою ОДА та його першим заступником Олександром Башкаленком, які на даний момент не узгодили єдиної кандидатури.

Хоча більшість кандидатів на посаду генерального директора ВОДТРК, мають певний досвід роботи у медіасфері, але на думку експертів Центру, найбільші шанси обійняти дану посаду має Ольга Куліш, нині перший заступник Пирожка. З огляду на досвід роботи, політичну нейтральність та володіння ситуацією у колективі, призначення пані Куліш на зазначену посаду може бути оптимальним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Остап Показати IP 25 Травня 2010 11:38
Башкаленко лобіює питання призначення колишнього заступника ПОРИ. Вже гроші за призначення в Київ завіз. Так, що фейса Башкаленка з ВОДТРК скоро злазити не буде..
1 Показати IP 25 Травня 2010 13:41
Це правда шо Серватович буде чи ні???
Савік Показати IP 25 Травня 2010 16:48
От у нас завжди так обговорюють лише кандидатури, і ніхто пари з вуст про програму розвитку... А щодо Башкаленка, то навіть якщо він монополізує увесь інформаційний простір краю - волиняни всеодно його сприймати не будуть... Бо немає харизми, яка є в Клімчука.....
Марина Показати IP 25 Травня 2010 16:55
Бабло заплатив значить буде...
Цікавий Показати IP 25 Травня 2010 17:14
Цікаво скільки колишній кандидат в депутати від Пори і активний прихильник помаранчевих а пізніше і БЮТ Серватович заплатив палкому ригіоналу Башкаленку за посаду...
Прецікавий Показати IP 26 Травня 2010 13:17
А чому б Кравчуку й не очолювати б телерадіокомпанію? Через рік-другий з нього зроблять заслуженого журналіста України! Хіба обласну журналістську організацію очолюе професіонал? Що він написав? Головне, на таких посадах -- керувати, направляти.Потрібні такі собі Організатори. Показав путь -- і хай ідуть!Хто не зрозуміє, той піде на хєр!
OrestN Показати IP 26 Травня 2010 23:01
А владі начхати на луцьких пенсіонерів які неможуть добиратись до магазинів, аптек, поліклінік? До кого скаржитись, чи буде в місті порядок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus