USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Ратнівщині затримали мільйон надувних кульок

10 Червня 2010 16:16
Інспектори Волинської митниці затримали нашого співвітчизника, який намагався провезти з Польщі нібито до Білорусі три тонни 200 кіло надувних різнокольорових кульок.

Про це повідомив прес-центр Волинської митниці.

Водій перевозив кульки на вантажівці «МАН» із Польщі на адресу однієї з білоруських фірм, яка гуртом торгує іграшками. Він звернувся до Волинської митниці із заявою про зміну митниці призначення - з Ягодинської на Волинську.

Документи на вантаж, які подав перевізник при перетині кордону в пункті пропуску «Доманове», викликали сумнів у інспекторів митниці. Задля перевірки їх достовірності терміново було направлено запит до Брестської митниці Республіки Білорусь.

Відповідь, яку отримали від брестських колег працівники митниці, підтвердила сумніви щодо недостовірності документів.

У поясненні директора-отримувача кульок йдеться про те, що його фірма не доручала затриманому громадянину доставку кульок з Польщі. Та й поставок такого товару на фірму раніше не було і наразі не очікувалося.

Відтак, митники переконалися, що є достатньо підстав для затримання вантажу.

За фактом подання до митного оформлення неправдивих документів складено протокол про порушення митних правил. Автомобіль та вантаж затримано.

Партію кульок оцінили у 49,5 тисячі гривень, а вантажівку – в 40 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
SPIKER Показати IP 10 Червня 2010 17:27
пісець,кульки дорожчі за машину...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus