USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.98

На Волинь приїде посол Росії

15 Лютого 2010 13:32
Нинішньої весни на Волинь приїде новопризначений посол Російської Федерації в Україні Михайло Зурабов. Він особисто погодився відвідати область на запрошення Волинської обласної громадської організації «Російський культурний центр».
Голова організації Ольга Саган повідомила, що візит посла планують продовжити на два дні. Протягом відвідин Зурабов візьме участь у заходах культурно-просвітницького та економічного напрямку.   
«Це новий прагматичний дипломат, тому в його візиті не буде політичних підтекстів. Ми сподіваємося на починання у відновленні економічної співпраці Волині з Росією», - коментує Саган.
За словами представниці «Російського культурного центру», не так давно Волинь посідала за рівнем співпраці з Росією перше місце. А сьогодні – останнє. Хоча східні сусіди високо оцінюють якість продукції волинських товаровиробників і зацікавлені у відновлені колишніх зв’язків.
Під час візиту Зурабова планують провести економічний форум, де зустрінуться бізнесмени, зацікавлені у співпраці з Російською Федерацією. Також у програмі проведення конференції, присвяченій ювілею Антона Чехова у Волинському національному університеті за участі викладачів вишів Західної України.
Ольга Саган сподівається, що, окрім Луцька, посол відвідає Ковель та Зимненський монастир. Попередній посол Російської Федерації в Україні Віктор Черномирдін відвідав Волинь лише один раз за вісім років перебування на посаді - у 2006 році.  
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Поперед батька впекло Показати IP 15 Лютого 2010 17:17
Отак!Не встигли Януковича оголосити президентом,як наші запроданці миттю готові москалеві дупу лизати.
Nikita Показати IP 15 Лютого 2010 19:59
"ПЕРВЫЙ ЕСТЬ"
Вікінг Показати IP 16 Лютого 2010 09:36
Готуйте яйця, шановні. Буде в кого пометати. Бо що нам ще лишається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus