USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волинь приїжджала дочка Романа Іваничука

20 Жовтня 2010 16:12
Письменник і видавець Василь Гарбор зі Львова 19 жовтня відвідав Луцьк разом із перекладачкою Наталією Іваничук – донькою відомого українського письменника Романа Іваничука.
Наталія Іваничук займається художнім перекладом і під час зустрічі зі студентами Волинського національного університету ім. Лесі Українки презентувала книги, які сама переклала. Серед них – «Венера в хутрі» австрійського письменника, уродженця Львова Леопольда Захер-Мазоха та «Історія Фінляндії», яку написав шведською мовою професор Гельсинського університету Ґенрік Мейнандер. Про це пише сайт ВНУ.
Також вона розповіла про свою роботу над українською інтерпретацією творів класика норвезької літератури Бйорнстьєрне Бйорнсона.
Василь Габор представив книги, видані літературною аґенцією «Піраміда», де побачили світ твори Кавабати Ясунарі, Акутагави Рюноске, Франца Кафки, Леопольда Захер-Мазоха, Романа Іваничука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus