USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Волині – новий начальник податкової міліції

20 Листопада 2009 13:54
Згідно з наказом із Києва від 19 листопада, на посаду першого заступника голови ДПА у Волинській області, начальника управління податкової міліції призначено полковника податкової міліції Миколу Степанченка. До переведення на Волинь, він служив начальником відділу податкової міліції Бориспільської ОДПІ на Київщині.
Нового керівника податкової міліції ДПА в області сьогодні представив заступник начальника Головного управління податкової міліції ДПА України Олександр Крамаренко, - повідомляють у прес-службі обласної ДПА.
Полковник Микола Степанченко подякував за високу довіру і лаконічно окреслив власну стратегію на новій посаді. «Враховуючи, що кризові явища в сфері економіки спричинили кризу неплатежів до бюджету, зростання податкової заборгованості та зумовили активне використання схем мінімізації податкових зобов’язань та спроб незаконного відшкодування з бюджету ПДВ, роботу волинської податкової міліції буде спрямовано на досягнення швидкого і максимального економічного ефекту», - зазначив новопризначений начальник.
Довідково:
Микола Васильович Степанченко народився 20 липня 1959 року у селі Соснова Переяслав-Хмельницького району на Київщині. У 1993 році здобув юридичну освіту в Українській Академії внутрішніх справ України. У 2006-му закінчив Національну Академію державного управління при Президенті України, магістр державного управління. До призначення на Волинь, працював начальником відділу податкової міліції Бориспільської ДПІ Київської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
VSC Показати IP 20 Листопада 2009 16:58
Это за что же его с такого хлебного района турнули? Там на одним земельных махинациях можно было кучу денег заработать. Правда и у нас, тоже таможня есть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus