USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині – понад 45 тисяч користувачів Інтернету

2 Березня 2011 18:19
За останні 5 років кількість користувачів Інтернету на Волині зросла майже в сім разів, в тому числі серед населення – у 8 разів.
На початок року їх загальна кількість становила понад 45 тисяч – це на 30% більше, ніж торік. Із загальної кількості користувачів 39,5 тисячі, або 87%, – це населення. За останній рік їх кількість зросла на третину, – повідомили в Головному управлінні статистики Волинської області.
За кількістю абонентів у розрахунку на 1 тисячу жителів – 38 – Волинь займає лише 17-ту позицію в Україні, стільки ж як у сусідів рівненчан, але менше ніж у львів’ян (57).
Торік доступ до глобальної мережі в області забезпечували 9 підприємств. Їх доходи від цього виду зв’язку становили 36 мільйонів гривень, або 6,7% загального обсягу послуг пошти та зв’язку.
Обсяги наданих послуг провайдерами Інтернету зростають з року в рік. Тільки за останній вони збільшились в 1,4 раза. 80% цього обсягу було отримано від реалізації послуг безпосередньо населенню. Причому їх обсяг зріс в півтора раза і становив близько 29 мільйонів гривень.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus