USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині готують фальсифікації на користь «регіоналів»?

2 Листопада 2010 17:04
Волинська обласна організація ВО "Свобода" стурбована ситуацією під час підрахунку голосів до Волинської обласної ради по пропорційній системі, - йдеться у повідомленні, поширеному прес-службою волинського осередку цієї політичної сили 2 листопада.

За даними екзит-полу, проведеного компанією "Gfk Ukraine", до Волинської обласної ради ВО "Свобода" набирає 10,86%, ВО "Батьківщина" - 32,65%, Партія регіонів - 15,56%, "Фронт Змін" - 6,25%.

Водночас у низці волинських інтернет-ЗМІ з'явилися попередні результати щодо підсумків голосування на 93% виборчих дільниць, про які розповів голова Волинської обласної виборчої комісії Микола Євтушин.

Ці дані суттєво відрізняються від даних, отриманих під час екзит-полу. Так, у ВО "Батьківщина" нібито лише 20%, Партії регіонів - 19%, ВО "Свобода" - усього 5,5%, "Фронту Змін" - 3,6% голосів виборців до Волинської обласної ради.

Волинська "Свобода" вважає: такі суттєві розбіжності (у півтора-два рази) свідчать про те, що на Волині, ймовірно, готуються фальсифікації на користь Партії регіонів, про які ще до виборів застерігала "Свобода".

"На наш погляд, такого просто не може бути, щоб кожен п'ятий волинянин, який прийшов на виборчу дільницю, віддав свій голос на користь режиму Януковича. Також, за нашими даними, зараз робляться спроби провести до Волинської облради за партійними списками представників "Єдиного Центру" та Народної партії, які навіть теоретично не долають 3-відсотковий бар'єр", - йдеться у повідомленні "Свободи".

Волинська обласна організація ВО "Свобода" закликає всіх учасників виборчого процесу, особливо обласну виборчу комісію, не допустити фальсифікації результатів волевиявлення волинян.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
viborec Показати IP 2 Листопада 2010 18:39
Ну якщо будуть довіряти екзит-полам то далеко підуть! Навіщо тоді вибори проводити? Опитати людей на вулиці - та і запустити в Ради! :)
Жукова Показати IP 2 Листопада 2010 20:19
Батьківщині як поганому танцюристу, завжди хтось мішає, на цей раз Регіони. Обгадили себе за 5 років, ото воно і мішає!!!
Леся до Жукова Показати IP 3 Листопада 2010 09:25
Як завжди, прихильники регіонів марять. До чого тут "Батьківщина" ? Це заява "Свободи". А от пан Клімчук, не виконавши поставлених перед ним нормативів запросто може удатись до фальсифікацій на користь ПР,
Кандидат Показати IP 2 Листопада 2010 22:13
Якщо хтось із журналістів в цьому сумнівається, то раджу завтра вранці зайти у міську виборчу комісію, попросити інформацію про кількість прийнятих протоколів з ДВК.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus