USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині готуються до евакуації жителів прикордоння

27 Лютого 2010 10:39
Учора прикордонна служба України оголосила про ймовірну евакуацію мешканців прикордонних сіл та можливе тимчасове обмеження руху через кордон у разі ймовірної повені.
Держприкордонна служба повідомила, що в п’ятницю на державному кордоні були частково підтопленими ділянки 17 відділів Донецького, Луганського, Луцького, Мукачівського та Чопського загонів.
У воді опинилися прикордонні знаки, інформаційні покажчики, інженерні споруди та під\'їзди до пунктів пропуску. Із потеплінням прикордонники очікують погіршення паводкових ситуацій. У зв’язку з цим Державна прикордонна служба України розробила план заходів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій природного характеру.
В адміністрації Держприкордонслужби  визначено найімовірніші райони підтоплень під час паводків на ділянках Донецького, Луганського, Харківського, Сумського, Чернігівського, Житомирського, Луцького, Львівського, Мостиського, Чопського, Мукачівського, Чернівецького, Могилів-Подільського, Котовського, Білгород-Дністровського, Ізмаїльського та Одеського прикордонних загонів.
Також прикордонники передбачили перебудову охорони державного кордону на підтоплених ділянках, визначили механізми оповіщення та за потреби термінової евакуації.
Крім того, Держприкордонслужба готується надавати допомогу підрозділам МНС у проведенні евакуації жителів підтоплених районів, - інформує сайт Державної прикордонної служби України.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus