USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині масово ремонтуватимуть спортмайданчики. ФОТО

31 Березня 2010 16:28
На Волині з 12 квітня по 12 травня буде проводитись Всеукраїнський місячник «Спорт для всіх – спільна турбота» з упорядкування та облаштування спортивних майданчиків за місцем проживання та відпочинку населення.

Загальне керівництво місячником в області здійснює управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації та обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», - повідомляє дирекція Центру.



Мета Всеукраїнського місячника – спільними зусиллями відремонтувати, облаштувати вже існуючі спортивні майданчики для забезпечення самостійних та групових занять спортом поблизу осель волинян.



Протягом місячника в області заплановано упорядкувати та облаштувати 934 майданчики. Із них 276 - за місцем проживання, 84 - в місцях масового відпочинку. Іще 574 - за місцем навчання.



Під час місячника працівники обласного центру фізичного здоров’я «Спорт для всіх» будуть перевіряти технічний стан спортивних майданчиків і надавати організаційно-методичну допомогу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus