USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині можуть утилізувати 2 тонни неякісного м’яса

2 Березня 2010 14:58
 
Служба безпеки України спільно з ветеринарною міліцією та працівниками Державтоінспекції затримали неякісну м’ясосировину, яка могла потрапити на споживчий ринок України.
Про це повідомив прес-секретар обласного управління СБУ Михайло Баранов.
У ході спецоперації співробітники СБУ затримали непризначений для транспортування м’ясопродуктів автомобіль, що перевозив понад 2 тонни яловичини. М’ясопродукція перевозилася насипом у вантажному відсіку в антисанітарних умовах. Під час огляду вантажу власник товару не зміг надати супровідні документи на продукцію, які засвідчують походження та якість м’ясної сировини.
Встановлено, що вказана продукція вивозилась з підпільного забійного пункту у місті Луцьку та транспортувалась до Рівненської області на м’ясопереробне підприємство для виготовлення ковбасних виробів. З метою конспірації забій худоби проводився виключно у вечірній час без контролю ветеринарної служби та з порушенням екологічних норм.
На даний час вирішується питання про утилізацію м’ясопродукції, яка завдяки спільним діям правоохоронців не потрапила на столи громадян.
Матеріали щодо протиправної діяльності підприємця досліджуються для прийняття процесуального рішення.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хохма Показати IP 2 Березня 2010 18:59
І знову без мене утилізовувати будете? А віддайте дівчатам, що для собак збирають пожертви на старому. Знаю що не віддасте - бо утилізація передбачає розділення між своїми.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus