USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині нагородили ветеранів-пожежників. ФОТО

4 Лютого 2011 15:44
Ветеранам пожежної охорони Волині з нагоди Дня вшанування ветеранів та пенсіонерів пожежної охорони, яке відзначається 29 січня, вручили відомчі відзнаки.
Колишній заступник начальника управління полковник у відставці Володимир Новак та колишній головний фахівець управління підполковник у відставці Михайло Жук народжені медаллю «За доблесть та звитягу», повідомили в УМНС України в області.
Відзнаки ветеранам вручив начальник обласного управління МНС області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук під час урочистого зібрання.
Крім того, з нагоди свята цією медаллю нагороджений начальник сектору нормативно-технічної роботи управління майор служби цивільного захисту Тарас Щербатюк.
Ряд працівників нагороджено нагрудними знаками «За заслуги Держпожбезпеки».
Це – заступник начальника Ковельського райуправління майор служби цивільного захисту Олександр Сидорук, заступник начальника Любомлського райвідділу майор служби цивільного захисту Олександр Різенко, головний фахівець відділу держпожнагляду обласного управління капітан служби цивільного захисту Володимир Бродосюк, начальник дослідно-випробувальної лабораторії управління майор служби цивільного захисту Олександр Новак.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Цікаво Показати IP 4 Лютого 2011 16:02
А що, Тарас Щербатюк передчасно зістарився і став ветераном, що його поряд з ними вшановували? Чи, може, людину врятував власноруч. Поясніть, будь ласка, пане Грушовінчук
Справедливість Показати IP 4 Лютого 2011 17:41
Заздрість - це занепокоєння невдоволення душі, що випливає з того, що бажаним нам благом володіє інша людина, яку ми не вважаємо більш гідною володіти їм.
Справедливість Показати IP 4 Лютого 2011 17:59
Здається, за врятоване життя нагородують іншою медаллю, яка так і називається "За врятоване життя". А пан Грушовінчук напевно краще знає, кого якою медаллю нагородити. Інше питання, якщо когось не нагородили зовсім, тоді виникає таке почуття як "ЗАЗДРІСТЬ", яке штовхає людей на те, щоб говорити негативне...
Цікаво Показати IP 6 Лютого 2011 11:01
Ви, пані Справедлива, не мутіть своїми загальними і заумними фразами, а внятно поясніть (бо, зрозуміло, що Тараса ви знаєте): що зробив він такого, що тягне на медаль? Щось я взагалі не пригадую, щоб його де згадували в ЗМІ: врятував людину, щось мудре сказанув у виступі. Ну кажіть же. А то багато високопарних слів і ні про що. Ще б фото його поставили, хай би світ знав героя в лице

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus