USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині Новий рік пройшов найспокійніше за останні 10 років, - міліція

4 Січня 2011 11:23
Новорічна ніч була найспокійнішою за останніх десять років – волинським міліціонерам попалося лише четверо хуліганів.

Про це 4 січня повідомили керівники управління громадської безпеки УМВС України у Волинській області під час прес-конференції.

Як розповів начальник блоку громадської безпеки волинського УМВС Микола Лисюк, з 31 грудня 2010 по 9 січня 2011 року весь особовий склад органів внутрішніх справ працює в посиленому режимі .

Так, під час новорічних свят охорону правопорядку здійснювало 687 міліціонерів: 201 піший наряд та 57 автомобільних.

Лисюк розповів, що цьогоріч у новорічну ніч порушень громадського порядку на Волині зафіксували вкрай мало – лише чотири випадки дрібного хуліганства.

«Це говорить про те, що міліція була на місцях», – додав начальник управління громадської безпеки УМВС України у Волинській області, підполковник міліції Анатолій Шумік.

«Це був самий спокійний рік за останні, мабуть, років десять», – зазначив заступник начальника управління громадської безпеки Володимир Солоненко.

Крім того, за словами Шуміка, лучани свідомо поставилися до заборони продажу алкоголю в центрі міста.

«Фактів зафіксовано не було, люди свідомо до цього поставились», – зазначив Шумік.

Посилено охоронятимуть спокій волинян і під час різдвяних свят, кажуть у міліції. Так, на Різдво в УМВС планують залучити й охоронні комерційні структури, які допомагатимуть міліції охороняти громадський порядок.

«На території області в 586 населених пунктах у 735 культових спорудах відбудуться богослужіння з нагоди Різдва Христового. Орієнтовно в цих богослужіннях візьме участь близько 125 тисяч громадян. До охорони громадського порядку буде залучено 407 працівників міліції, 49 військовослужбовців та 286 людей з числа громадських формувань», – розповів Шумік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus