USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині освятили каплицю. ФОТО

5 Жовтня 2010 13:35
Каплицю Великомученика й цілителя Пантелеймона, споруджену на на території Горохівського психоневрологічного інтернату для інвалідів, що на Волині, урочисто освятили.
Освячення здійснив архієпископ Луцький і Волинський Михаїл. З ним співслужили декан протоієрей Андрій Сидор, капелан інтернату протоієрей Роман Янів, місцеве духовенство. У богослужінні взяли участь голова райдержадміністрації Леонід Андрійчук, голова райради Ярослав Довгополов. Про це поідомляє прес-служба Волинської єпархії УПЦ КП.
Підопічні інтернату, одягнені у вишиванки, читали поезію та співали пісень.
Владика окропив усіх присутніх освяченою водою.
Починаючи з 1992 року священнослужителі Київського патріархату опікуються інтернатівцями, щороку сповідають їх та причащають. Така тісна співпраця існує завляки колишньому директору цього закладу Галині Козловій.
Нині на утриманні інтернату перебуває 106 людей.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus