USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

На Волині підготували до вивезення 44,4 тонни пестицидів

2 Грудня 2010 12:46
На Волині завершилося збирання та перезатарювання непридатних до використання пестицидів за кошти Державного фонду охорони навколишнього природного середовища України.
Станом на 29 листопада 2010 року на території Волинської області зібрано 44,4 тонни пестицидів. Про це повідомили в Держуправлінні охорони навколишнього природного середовища у Волинській області.
Збір та перезатарювання отрутохімікатів здійснює ДП «Національний центр поводження з небезпечними відходами» при Мінприроди України.
Вантаж буде транспортовано на утилізацію на спеціалізованих підприємствах в Польщі та Німеччині до 15 грудня.
Раніше «ВН» повідомляли, шо до 1 грудня буде вивезено 44,4 тонни пестицидів з території Іваничівського, Маневицького та Камінь-Каширського районів.
Для повного очищення області від непридатних пестицидів – а всього на Волині зберігалася 71 тонна отрутохімікатів – до кінця 2010 року планується додатково залучити кошти обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
міля Показати IP 2 Грудня 2010 13:32
Клімчук за що не візьметься, там і успіх. І тут робить те, що попередні бондарі не змогли зробити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus