USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині податківці вилучили 2500 пачок російських цигарок

26 Листопада 2009 15:56
Днями співробітники податкової міліції ДПА у Волинській області вилучили тютюнові вироби іноземного виробника, що були марковані акцизними марками російського виробництва.
Як повідомили у УПМ ДПА у Волинській області, російський тютюн прямував потягом до одного з волинських райцентрів.
На залізничному вокзалі увагу податківців привернув чоловік, котрий завантажував в автомобіль чималенькі господарські сумки. Оглянувши вантаж, співробітники податкової міліції виявили в них партію російських цигарок.
Як пояснив громадянин Ж., він транспортував тютюнові вироби до громадянки Тетяни Є., яка пізніше підтвердила, що цигарки і справді належать їй. Зі слів громадянки Є., вона мала намір реалізувати цей товар у кількості 2500 пачок.
Очевидно, що відсутність акцизних марок встановленого в Україні зразка на тютюнових виробах волинянку не хвилювала. Тим часом, правоохоронці вилучили цигарки вартістю 12,5 тисяч гривень. Наразі у цій справі триває перевірка.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Юка Показати IP 26 Листопада 2009 16:06
мало цієї гидоти по кіосках продають, то вирішили ще й на нелегальних підзаробити :(
seal Показати IP 26 Листопада 2009 20:26
Хтось завозить до нас, хтось вивозить від нас. Допоки буде різниця в ціні у сусідів - доти нелегальний тютюновий бізнес буде процвітати. Адже курців у нас достатньо. І покупці на нелегальні цигарки завжди знайдуться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus