USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині розповіли «Гірку правду» про Тимошенко

4 Лютого 2010 18:00
Напередодні другого туру виборів на Волині з\'явилися агітаційні матеріали, які критикують прем’єрку Юлію Тимошенко. Про це пише видання «Сім’я і дім».
Газета пише: «У листівках йдеться про досі маловідомі широкому колу подробиці кримінального минулого кандидата на посаду президента України та членів її команди». «Зокрема, активісти НГО «Форум демократичних сил» у рамках кампанії «Вона бреше – правда переможе» поширюють серед мешканців області газету «Гірка правда». Українські журналісти і політичні експерти на шпальтах 12-сторінкового видання розповідають про антидержавну і корупційну політику, яку буцімто проводить Юлія Тимошенко, перебуваючи на посаді прем\'єра, і кримінальні історії, учасниками яких є наближені члени команди «Леді Ю», - повідомляє «Сім’я і дім». «Зокрема в газеті опубліковані уривки з книги Дмитра Чобота «Макуха або штрихи до політичного портрета», що ілюструють нові факти, які підтверджують пряму причетність колишнього керівника фінансово-промислової корпорації «Єдині енергетичні системи України» Юлії Тимошенко до справи екс-прем\'єра Павла Лазаренка по звинуваченню в корупції. Є і матеріали про зловживання службовим положенням Юлією Володимирівною, зокрема, припинення кримінальних справ проти Тимошенко, коли вона в 2005 році очолила уряд (через призначення своїх людей на посади в правоохоронних органах вона сприяла знищенню документів по справі)», – пише видання. «А колишній колега Тимошенко по фракції БЮТ Степан Хмара в матеріалі «Битва за Україну» виклав непублічну інформацію про членів так званої «демократичної команди» і найближчого оточення діючого прем\'єра, серед яких: олігархи і особи, що мають відношення до кримінальних кіл, корупціонери і раніше судимі суб\'єкти, а також ті, проти кого Юлія Володимирівна так завзято боролася на Майдані», - інформує «Сім’я і дім». «Окремо в матеріалах, що розміщуються в газеті, йдеться і про аналіз експертів стосовно корупційної і кумівської політики Юлії Тимошенко під час перебування на посаді прем\'єра», - передає сайт www.simya.com.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Здивований Показати IP 5 Лютого 2010 10:03
Для чого передруковувати цю проплачену маячню?
нездивований Показати IP 5 Лютого 2010 11:28
Яка ж це маячня? це сіцільна правда! шо юля чимось відрізняється від януковича? Коли ж ви зрозумієте, що всі вони прагнуть одного - нероздільної влади за принципом гроші = влада = гроші в квадраті. А все що політики говорять про себе та інших - результат проплаченої роботи політтехнологів - фахівців з маніпуляції свідомістю. А "здивований", як і більшість простого люду - яскравий приклад жерви політичних міфів. Та ви хоч би на хвилину задумались, з якої то радості ваша юля щось буде робити для людей? Вона шо, так їх любить, чи може, Вона висока моральна особистість? Люди для неї біомасса, засіб досягнення своїх хворобливих патологічних цілей - домінування та розкоші!
Патріот Показати IP 5 Лютого 2010 13:31
Сьогодні мова йде не про Тимошенко, а про те що до влади рвуться українофоби на чолі з Януковичем. Мета одна: знищити основи державності, знищити українську мову. Всі негативні розмови про Тимошенко - це маскування україноненависництва Януковича. Захистимо українську державу, захистимо українську мову, проголосуємо за Тимошенко!
Гость Показати IP 7 Лютого 2010 08:57
Старо,как мир. Вы б еще вспомнили, что она в младенчестве писялась...смешно.
Громадянка Украiни Показати IP 8 Лютого 2010 03:24
На жаль нема у мене укр.клавiатури. Але спробую все ж вiдповicти "Патрioтовi": Як же обридли ви з вашою брехнею i з вашим вiдчуттям нацioнальноI неповноцiнностi! Як бачите, нiхто не заважав менi, росiянцi, i в радянськi часи вивчати i укр.мову, i укр.iсторiю. А зараз, завдяки таким "патрiотам" як ви,вимушена жити за кордоном i сподiватися на те, що колись народ схаменеться.
ціля Показати IP 9 Лютого 2010 10:30
Тимошенко сама "плохой знак"
БАЗИЛЕВС Показати IP 10 Лютого 2010 08:28
Уси пропав,Ваше Величество,кроме чести!Потому шо честь пропав ще раньше!... Слухайте,друже проводники и референты,агитатора,горлана-москаля!... А мне у вас здесь понравилось - хоть и скучновато,зато без истерик и помоев...Ну,а раз загасили последний светоч и надежду широкой униатской души - не будем отчаиваться,а лучше заспиваем наридну укринську писню - "Кукарачу" - на любьимом латинянськом или клятом москальском: La pomeranza, la cucaracha Ya no puede caminar Porque no tiene, porque le falta En La Maydana que fumar! У ПОМЕРАНЧЬОВОГО ТАРАКАНА СРАЗУ ВСЯ ИСЧЕЗЛА ПРЫТЬ: ДО КРОШКИ ВЫШЛА МАЙДАНОХУАНА - И БОЛЬШЕ НЕЧЕГО КУРИТЬ! ХЛОПЦИ,ВЫ ЖЕ Ж ПОРУЛИЛИ СТРАНОЙ ЧЕРЕЗ Ю-Ю? ХАЙ ТЕПЕРЬ,КОГДА УСИ ЗАГУБЛЕНО,СНОВА ПРАВОСЛАВНЫЕ КЕРИВНИЧАЮТ ЧЕРЕЗ ПАНА ЯНЕКА!А ЛЕТ ЧЕРЕЗ 5 МОЖНО СНОВА ПРИЙТИ НА ГОТОВЕНЬКОЕ И ОПЯТЬ РАЗВАЛИТЬ! ТОЛЬКО СЧАС НЕ МЕШАЙТЕ,ЛАДЫ? ВОТ И УМНИЧКИ!
Богдан Показати IP 11 Лютого 2010 01:25
Наша Юля найкраща

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus