USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині ще один карантин – проти сказу

6 Листопада 2009 15:23
На Любомльщині запроваджено карантинні обмеження через виявлення скаженої лисиці. Карантин поширюється на селище Головне, село Масловець та частину мисливських угідь, розташованих поблизу лісу. Про це 6 листопада інформують «Волинські новини».
За повідомлення сайту Любомльської РДА, в селищі Головне на території колишнього колгоспного двора місцеві жителі, які випасали худобу, виявили скажену лисицю. Вона навіть вступила в сутичку з собакою пастухів. Пізніше в обласній ветеринарній лабораторії підтвердили те, що лисиця була хвора на сказ. «Місце загибелі тварини відразу ж було дезінфіковано вапном та 4-процентним розчином каустичної соди, — розповів заступник начальника районного управління ветеринарної медицини Петро Нікончук.
Наразі на території Головненської селищної ради сформовано бригади з відстрілу бродячих собак, котів, лисиць в мисливських угіддях. Карантинні обмеження триватимуть близько місяця. Додаткові заходи будуть впроваджені після засідання районної протиепізоотичної комісії найближчим часом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Дядечко Показати IP 6 Листопада 2009 16:09
Аби скажених людей було поменше а лисиці то не страшно
Roma Показати IP 6 Листопада 2009 20:21
Скоро до Нового року будуть різні карантини, хай ще політичний карантин ввели думаю політикам не завадив би..це точно
Українець Показати IP 6 Листопада 2009 20:58
Я за карантин проти Партії Регіонів, і проти особисто пана Віктора Хведоровича та Гані Герман. До речі її мармизу можна побачити сьогодні на каналі "інтер",вона зараз там кочує,тобто піариться.
Ольга Показати IP 6 Листопада 2009 21:47
Рома.класна думка про політичний карантин.Я теж проти скаженних політиків.А яценюк чи тягнибок кращі?чи може"...псіх" зі зміненим прізвищем?
Юка Показати IP 8 Листопада 2009 16:52
по-моєму це вже не перша скажена лисиця за останні кілька місяців...
Таня Показати IP 9 Листопада 2009 13:04
Відстріл бродячих собак треба було розпочати ще заздалегіть, а то страшно на вулицю вийти. На них глянути - то всі скажені :):)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus