USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині справу про засмічення землі розглядатимуть у суді

21 Грудня 2010 12:59
Волинські екологи з 20 листопада по 20 грудня склали 15 протоколів, до адмінвідповідальності притягнули 14 посадових осіб та громадян на загальну суму штрафів 3,366 тисячі гривень.
Протокол, складений за порушення природоохоронного режиму прибережної смуги водойми на території об’єкта природно-заповідного фонду переданий для розгляду у судові органи, повідомили у прес-службі держекоінспекції.
Стягнуто штрафів за порушення земельного законодавства за даний період на суму 1,887 тисячі гривень.
За вказаний період волинські екологи провели 15 перевірок у галузі охорони та використання земель, зокрема 9 перевірок за вимогою правоохоронних органів, розглянуто 1 скаргу громадян.
Найбільш типовими порушеннями, які допускалися, були використання земельних ділянок не за цільовим призначенням, самовільне користування земельними ділянками, засмічення земель твердими побутовими відходами, порушення природоохоронного режиму земель.
Матеріали 6 перевірок передані в правоохоронні органи.
За самовільне зайняття земельних ділянок громадянами та приватними підприємцями під добудову житлових приміщень або встановлення малих архітектурних форм в Луцьку. пред’явлено 3 претензії на загальну суму 1,657 тисячі гривень за засмічення земель твердими побутовими відходами в межах першого поясу зони санітарної охорони артсвердловини в Маневицькому районі пред’явлено претензію на суму 3,482 тисячі гривень.
За розміщення відходів металообробки на відкритому ґрунті на території виробничої бази ВАТ «Луцький КРК» підприємству пред’явлено претензію на суму 101,775 тисячі гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus