USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині стартувала «телевізійна війна»

13 Листопада 2009 11:06
У місті Нововолинську один оператор кабельного телебачення захопив майно та кабельні мережі іншого. Про це під час позачергової сесії Волиньради розповів депутат Микола Пасаман, – інформує 13 листопада репортер «Волинських новин».
Обранець волинської громади Микола Пасаман загострив увагу присутніх на проблемі, яка виникла у місті Нововолинську. Він пояснив, що в цьому волинському місті діє два оператори кабельного телебачення і саме між ними розпочалося протистояння. Депутат зауважив, що поява нових суб’єктів господарювання на ринку телебачення – це добре, адже раніше у місті шахтарів працював лише один провайдер. У Нововолинську проживає близько 20 тисяч потенційних абонентів, а охоплюється таким телебаченням лише 5-6 тисяч нововолинців.
«Почалася «війна» у Нововолинську», – додав Пасаман. Він додав, що все, що залежить від нього, він зробив, мовляв, діяльність обох провайдерів перебуває у законному полі. «Я не можу ставати на чийсь бік, але з тієї інформації, що я маю, – один оператор захопив майно, кабельні мережі іншого», – зауважив обранець волинської громади. Він закликав контролюючі органи, керівництво Нововолинська та представників силових структур звернути увагу на цю ситуацію і «мирним шляхом розв’язати цей конфлікт».
Микола Пасаман зауважив, що схожа ситуація скоро може повторитися у Ковелі. В уточнюючому питанні депутат Волиньради пояснив, що у конфлікті беруть участь два провайдери: ПП «Львівська жінка» та ТзОВ «Нововолинське ТТІ», останнє і «напало» на інше.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Vetal Показати IP 13 Листопада 2009 11:14
В таких маленьких містах, аж два провайдери, є з чого вибрати, а В Луцьку монополія Аверса.
Українець Показати IP 13 Листопада 2009 11:16
Виправте будь ласка помилку в заголовку.
Roma Показати IP 13 Листопада 2009 12:33
В Луцьку Аверс "зажрався" замість нормальних каналів трпнслює всілякі "Гумор ТВ" ,"Телемагазин", канал "ВРУ", невже їх не можна замінити на більш нормальні...Давай "ВОЛЮ" в Луцьк.
Юка Показати IP 13 Листопада 2009 14:36
До Roma: якщо нам "Волю", тоді на Луцьк чекає доля Нововолинська, "Аверс" не поділиться з конкурентами таким ласим шматочком
seal Показати IP 13 Листопада 2009 22:27
Народ, поставте собі "тарілки"! Я від ненав'язливих послуг "Аверсу" відмовився ще у минулому році і зовсім про це не шкодую.
Vetal Показати IP 14 Листопада 2009 10:24
до seal Ти так кажеш поставте тарілки, ніби у всіх є гроші на супутникове ТВ, воно набагато дорожче від кабельного. А Аверс нічого не змінює бо в нього нема конкурентів, тому що хочуть тей показують.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus