USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині туристам обіцяють поїздки на возах

27 Вересня 2010 13:19
У Маневицькому районі Волинської області хочуть створити туристичний маршрут, по якому туристи їздитимуть на возах, запряжених кіньми.
Йдеться про Черемський заповідник. Дістатися до нього можна можна лише лісовою дорогою, їхати по якій машиною вдається тільки у добру погоду. Про це під час прес-туру на Маневиччину розповів перший заступник голови райдержадміністрації Петро Зінчук.
«Ми хочемо разом з нашим музеєм (Маневицьким краєзнавчим музеєм, – «ВН») зробити презентацію такого маршруту, – сказав чиновник. – Ми також хочемо сробувати запустити туристів на конях – там трохи далеко від траси. Мається на увазі на возах – старим дідівським способом. Через те, що дорога лісом, якщо добра погода, то вона є. А в погану погоду її немає».
Поки що прораховують, у яку суму це обійдеться, каже Зінчук. «Треба ж дати тим людям пообідати, поснідати, повечеряти. Якщо буде негода – дати десь захиститися. Зрештою, хтось має розказати, дати буклет. Так що це займе трохи часу», – пояснив він.
Довідка. Черемський природний заповідник – природоохоронна територія у північній частині Маневицького району Волинської області. Заповідник створено з метою збереження типових та унікальних природних комплексів Українського Полісся. Загальна площа його – 2975,7 га. Заповідник був створений Указом президента України від 19 грудня 2001 року.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus