USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині ветеранам вручили 19 «Славут». ФОТО

9 Грудня 2010 12:17
Майже два десятки інвалідів Великої Вітчизняної війни з Волині стали власниками нових автівок – документи та ключі від них їм вручило керівництво області.

Подарунок від держави 19 пенсіонерів отримали 9 грудня у приміщенні ПАТ «Волинь-АВТО».

Привітати інвалідів прийшли перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко, начальник обласного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Софія Сагаль та гендиректор «Волинь-Авто» Юрій Корольчук.

Як розповіла Сагаль, на Волинь автомобілі марки «Славута» передали від заводу-виробника ЗАТ «Запорізький автомобільний завод», а орієнтована вартість однієї такої машини – 37-38 тисяч гривень.

«Ми даємо пропозиції з якої сторони має бути керування, бо інваліди мають різні захворювання. Тому автомобілі при потребі індивідуально переробляють під фізіологічні можливості кожного інваліда», – пояснила вона.

Чиновниця також зазначила, що нині в області мешкає 230 ветеранів, 29 з яких вже отримали пільгові автомобілі. До кінця року нові «Славути» обіцяють вручити ще 39 інвалідам війни.




Довідково:

Спеціалізований транспорт інваліди I групи Великої Вітчизняної Війни отримали у рамках виконання Законів України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» та «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні» до 65-ої річниці початку Великої Вітчизняної війни.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пані Показати IP 9 Грудня 2010 13:10
Старенькі вже тепер не натішаться. Більшість з них вже за кермо сісти і не може, але все одно - щастя то яке. Радісно
Володимир Показати IP 10 Грудня 2010 16:35
А мій дідусь, на жаль, не дочекався такого свята, бо його черга чомусь кожного року рухалась зовсім в протилежному напрямку...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus