USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На Волині відкрили «будинок шерифа»

20 Жовтня 2010 19:04
У селі Піща Шацького району 20 жовтня відкрили службово-житлова приміщення для дільничного міліціонера – так званий «будинок шерифа».

У «будинку шерифа» Піщі відтепер проживатиме і працюватиме старший дільничний інспектор міліції Шацького РВ УМВС Леонід Костюк. Будівля має два входи: один власне до помешкання, другий – відділок, - повідомив ВІП.

На відкриття завітав голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук. Він подякував за те, що знайшли можливість і кошти побудувати дільничний пункт міліції.

Губернатор висловив думку, що «робота дільничного важча, навіть, ніж у губернатора» - мовляв, він може заховатись у кабінеті або поїхати в Київ, тоді як інспектор працює з людьми, з якими живе і кожен день бачить.

Відкритий у Піщі «будинок шерифа» - дев’ятий на Волині. Восьме таке приміщення було побудоване п’ять років тому, - розповів Борис Клімчук.

«Наскільки, насправді, потрібні «будинки шерифа»? Хоч би що там казали, дуже добре, коли громадяни можуть звернутися до свого дільничного в будь-яку хвилину - він завжди на місці і має службове приміщення через стіну з житловим», - писала у жовтні 2008 року відомча міліцейська газета «Резонанс».

У газеті, зокрема, йшлося: «Варто наголосити, що Будинки шерифа, облаштовані для дільничних інспекторів міліції місцевими радами, залишаються на їх алансі незалежно від подальших життєвих планів конкретного “шерифа”. Приміром, у Мар’янівці Горохівського району дільничний пішов на пенсію - для наступника будинок звільнив. Отож, якщо голова та депутати місцевої ради хочуть, щоб у їхніх “володіннях” панували закон та правопорядок, то можуть і забезпечити свого дільничного - якщо не Будинком шерифа, то хоча б окремим опорним пунктом»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Яків Показати IP 21 Жовтня 2010 09:34
полісся в нас тепер - wild, wild west! )))
makar Показати IP 21 Жовтня 2010 10:19
я теж був на відкритті.прикольна хатинка,сучасна і комфортна.доречі,дільничний капітан міліції неодружений.дівчата-вперед!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus