USD 39.75 40.20
  • USD 39.75 40.20
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На Волині водії-порушники погрожують працівникам залізниці

11 Грудня 2009 13:47
Водії, котрі порушують правила руху через залізничні переїзди, після сплати штрафів приїздять до чергових залізничних переїздів і погрожують їм розправою.
 
Під час засідання обласної координаційної ради з безпеки дорожнього руху начальник Ківерцівської дистанція колії Михайло Скуда розповів, що чергові працівники залізних переїздів бояться записувати номери машин-порушників. Зазвичай, чергові – жінки. І вони постійно потерпають від візитів порушників і погроз.
 
«Буває, що приїздить потім водій із погрозами у нічний час до переїздів. Тому важливими є можливість патрулювання залізничних переїздів працівниками ДАІ», - сказав Михайло Скуда.
 
Цьогоріч на Ківерцівській дистанції колії зареєстровано менше порушників правил дорожнього руху, ніж торік. Відповідних приписів на 48 % менше у порівнянні з 2008 роком.
 
Михайло Скуда також зазначив, що нинішнього року на Ківерцівській дистанції колії відремонтовано залізничних переїздів на 934 тисячі гривень. «Переїздів, котрі в загрожували безпеці руху немає», - підсумував начальник.
 
Довідково:
 
Минулого року на залізничних переїздах Волині трапилися дві автоаварії з жертвами. У них загинуло двоє людей і двоє травмувалося. Щодо цьогорічних порушень правил дорожнього руху водіями на залізничних переїздах, то цьогоріч на волинських переїздах ДТП не сталося. Обласною ДАІ було винесено 2 тисячі 491 адміністративних протоколів. Залізничники надіслали 72 адміністративні протоколи і 25 приписів на усунення певних недоліків на залізничних переїздів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Таня Показати IP 13 Грудня 2009 17:59
Правильно, жінки бояться порушників здавати. Приїде потім якесь чудо і буде мозги вправляти. Кому це треба. Хай ДАІ і слідкує.
seal Показати IP 14 Грудня 2009 00:04
До Тані. В подібних випадках приїде не якесь ЧУДО, а саме справжнісіньке ЧМО. Само порушило, а потім ще й права качає.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus