USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині вперше за 15 років визначили кращих юних знавців російської мови

26 Січня 2011 10:57
У Луцьку підбили підсумки третього етапу олімпіади з російської мови та літератури серед учнів загальноосвітніх шкіл Волині.
В обласних змаганнях взяли участь понад сорок школярів, повідомляє Волинська ОДТРК.
Як зізналася в інтерв’ю керівник Російського культурного центру імені Віктора Черномирдіна, який діє у Луцьку, Ольга Саган, такі олімпіади вже не проводилися 15 років.
Щоб привітати волинських школярів-переможців, до Луцька прибув радник Посольства Російської Федерації в Україні, керівник Російського центру культури і науки в Києві, Костянтин Воробйов.
Найсильнішими виявилися троє: Софія Шкварок із Ковельської гімназії №4, Софія Бичковська із 14-ї гімназії міста Луцька і Аліна Новосад із луцької школи №5. Вони представлятимуть Волинь у фіналі олімпіади, який відбудеться у Києві.
Цим дівчатам Костянтин Воробйов вручив, окрім сувенірів, ще й путівки на подорож Золотим кільцем Росії і до Санкт-Петербуга.
Подарунки отримали усі переможці обласного фіналу олімпіади і їхні викладачі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Оце так! Показати IP 26 Січня 2011 11:50
А як же переможці олімпіад з інших предметів?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus