USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Волині визначили 45 кращих виробників товарів та послуг

23 Червня 2010 12:51
Підсумки цьогорічного регіонального етапу конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України» – «Кращі товари та послуги Волині» підбили 23 червня в облдержадміністрації урочистим врученням відзнак найуспішнішим виробникам.

Експерти та обласна конкурсна комісія визначила 45 найменувань продукції, товарів, робіт та послуг, які візьмуть участь у всеукраїнському етапі конкурсу якості. Ще чотири найменування було визнано лауреатами, а 9 найменувань – учасниками регіонального конкурсу.

Загалом на конкурс було подано 57 заявок від волинських підприємців, які представили для оцінки фахівців 60 найменувань продукції у чотирьох номінаціях: «Продовольчі товари», «Промислові товари для населення», «Товари виробничо-технічного призначення», «Роботи та послуги, які виконуються або надаються у побутовій та виробничій сферах». Не зацікавила підприємців цього року лише одна номінація –«Вироби народних художніх промислів».

Заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Карпюк, який очолював конкурсну комісію, тішиться тим, що з року в рік кількість підприємців, які беруть участь в конкурсі, зростає.

«Цей конкурс – неабияка популяризація вашої продукції, а для вас головне – збут. Дуже радує, що виробники розуміють наскільки важливо рекламувати власні товари та послуги. В нашій області конкурс вже став традиційним, тому й надалі будемо приділяти йому велику увагу», – сказав він.

Серед кращих товарів, зокрема, були пиво «Земан традиційне», іграшки підприємства «Тигрес», мінеральна вода «Йодіс-Лазурна», одна з нових моделей тролейбусу автозаводу «Богдан», металеві шафи від «Модерн-Експо» тощо. Серед підприємств, які надають роботи та послуги, кращими стали «Луцькводоканал», санаторій «Пролісок», ПАТ «Волинь-АВТО», салон «Панна» та інші.

Довідково:

Конкурс якості проводиться в Україні восьмий рік поспіль. За цей період 19 найменувань продукції волинських товаровиробників ставали переможцями, а 23 найменування було визначено лауреатами всеукраїнського конкурсу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Provokator Показати IP 23 Червня 2010 14:15
"Заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Карпюк, який очолював конкурсну комісію, тішиться тим, що з року в рік кількість підприємців, які беруть участь в конкурсі, зростає." Ще б не тішитися. Вартість "перемоги" у номінації місцевого етапу конкурсу свого часу була близько 10 тисяч гривень. А от у всеукраїнському - дорожче. Сума два роки тому сягала чи не сорока тисяч. І все записане у договорі, який укладається між підприємством та центром стандартизації. Отак і вірте наклейкам на товарах: переможець конкурсу, володар премії, лауреат... Чим більше у власника грошей, тим більше у нього нагород.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus