USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині затримали автомобілі, які перевозили агрохімікати

16 Лютого 2011 12:58
Волинські екоінспектори 16 лютого затримано три автомобілі, які везли 31 тонну агрохімікатів – фунгіцидів «Скала 400 SC» та «Мелоді ДУО 66,8 WP».
Вони переправлялися до міста Обухова Київської області, повідомили у прес-службі екоінспекції.
Вантаж затримали, оскільки було відсутнє посвідчення про державну реєстрацію згідно з Переліком пестицидів і агрохімікатів, дозволених до використання в Україні.
Довідково:
Фунгіциди – речовини, які використовуються для протравлення насіння, що у свою чергу потріьне для боротьби з хворобами, збудники яких поширюються з насінням або знаходяться в ґрунті.
Щоб уникнути несприятливого впливу фунгіцидів на довкілля, необхідно суворо дотримуватися правил використання фунгіцидів, особливо дози і термінів обробок.
У багатьох країнах в тому числі і в Україні, використання фунгіцидів регламентується законом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus