USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.50 39.85
  • PLN 9.70 9.86

На Волині затримують зарплату інвалідам

17 Листопада 2010 15:21
Станом на 1 листопада цього року заборгованість із зарплати на підприємствах та організаціях, засновниками яких є громадські організації інвалідів у Волинській області, становила майже 600 тисяч гривень.
Про це доповіла 17 листопада керівник секретаріату Регіональної комісії з питань діяльності підприємств та організацій громадських організацій інвалідів у Волинській області Ольга Сахнюк на засіданні комісії у Волинській ОДА.
Найбільша заборгованість із зарплати з шести специфічних підприємств - у підприємства обласної організації союзу організацій інвалідів України «Пік» - 578 тисяч гривень.
Як запевнив директор підприємства Віктор Андріанов, ця заборгованість виникла через те, що немає проплати за виконані роботи від клієнтів «Піку». Причому ці борги – ще більші аніж борги із зарплати.
Андріанов запевнив, що всі кошти будуть виплачені працівникам до 1 грудня цього року.
Загалом на підприємствах та організаціях громадських організацій інвалідів на Волині працює 218 осіб, з яких 138 – неповносправні. За останні 9 місяців було працевлаштовано 13 інвалідів – розповіла Ольга Сахнюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus