USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині збудують нову школу

4 Листопада 2010 09:26
У селі Майдан-Липненський Маневицького району на Волині буде збудовано нову школу І-ІІ ступенів.
3 листопада було закладено капсулу із посланням майбутнім поколінням у фундамент навчального закладу, повідомляє прес-служба ОДА.
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук, який узяв участь у заході, сказав, що «школа – символічна, адже тут будуть здобувати знання волинські та рівненські діти».
Будівельні роботи виконуватимуть працівники ТзОВ «Житлобуд-2» на чолі з Леонідом Стефановичем.
Згідно з постановою КМУ про фінансування заходів із соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження, на будівництво школи наразі виділено 2 мільйони гривень. Решта ж коштів, а це – 5 мільйонів гривень, надійдуть з Державного бюджету у наступному році.
«У наступному році на Волині буде розпочато будівництво трьох нових шкіл, а також завершено добудову і реконструкцію ще одинадцяти», - повідомив голова облдержадміністрації.
Довідково:
Нині у школі села Майдан-Липненський навчається 77 дітей, з них – 28 школярів із села Осова Рівненської області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus