USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Наглядачі за безпекою праці оштрафували водоканали

24 Липня 2010 16:29
Обласне управління Держгірпромнагляду провело перевірку десяти водоканалів Волині на дотримання вимог з охорони праці – заборонено експлуатацію 11 одиниць обладнання.

Про це 24 липня інформує прес-служба Держгірпромнагляду у Волинській області.

Під час перевірки виявлено низку порушень норм безпеки праці у Камінь-Каширському, Любешівському, Шацькому, Локачинському ВУЖКГ, Володимир-Волинському УВКГ, Рожищенському ЖКГ та КВКП «Любомльводоканал». Там не розроблено переліки газонебезпечних робіт.

Характерними порушеннями є не достатня кількості засобів індивідуального захисту, не проводиться аналіз повітряного середовища на шкідливі та вибухонебезпечні гази, не видаються наряд-допуски на ведення газонебезпечних робіт.

За ці порушення до адмінвідповідальності притягнуто дев’ять працівників, у тому числі одного керівника перевірених підприємств.

«Заодно, обласне управління Держгіпромнагляду звернулося з листом до обласного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства та управління ЖКГ райдержадміністрацій щодо запобігання нещасних випадків при виконанні газонебезпечних робіт в літній період за нинішньої спеки на підприємствах водопровідно-каналізаційного господарства», - розповіла керівник прес-служби управління Наталя Чайковська.

Нині перевіряють інші підприємства, які забезпечують водопостачання та водовідведення населених міст.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
йцукен Показати IP 24 Липня 2010 20:46
без бамажкі ти букашка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus