USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Нардеп з Волині «влип» у кримінал?

22 Грудня 2010 15:11
Прокуратура міста Києва порушила кримінальну справу за матеріалами дослідчої перевірки щодо подій, які сталися 16 грудня в сесійній залі Верховної Ради України.
У справі проходить і народний депутат від Партії регіонів волинянин Анатолій Горбатюк, повідомляє «СіД» із посиланням на «УНІАН».
Кримінальну справу порушено за частиною 2 статті 344 Кримінального кодексу України – втручання в діяльність державного діяча.
Розслідування кримінальної справи доручено слідчому відділу прокуратури столиці.
Нагадаємо, 16 грудня 2010 року у сесійній залі парламенту сталася бійка між «регіоналами» і «бютівцями», які зранку блокували президію, трибуну і урядову ложу парламенту.
Депутати від ПР увірвалися в президію, побилися з депутатами від «БЮТ» і відтіснили їх у сесійну залу. Внаслідок бійки п’ятьох депутатів від Блоку Юлії Тимошенко було госпіталізовано.
18 грудня народні депутати України, члени фракції БЮТ, які постраждали під час бійки, Володимир Бондаренко, Євген Суслов, Василь Кравчук, Михайло Волинець та Юрій Гнаткевич, звернулися до Генпрокуратури України із заявами щодо притягнення до відповідальності осіб, які завдали їм фізичні ушкодження.
Претензії висунуті до семи депутатів із Партії регіонів – Дмитра Саламатіна, Петра Цюрка, Олександра Пеклушенка, Анатолія Горбатюка, Вадима Столара, Олександра Волкова та Олега Царьова.
Крім того, у заявах Бондаренко, Волинець, Гнаткевич, Суслов та Кравчук звертають увагу Генпрокуратури на жорстокість та насильство, за допомогою яких представники провладної партії розправлялися з опозиціонерами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 26
Оксана Показати IP 22 Грудня 2010 15:42
Цей бандит з фізакультурною освітою крім того, що нічого в ВР не робить, як марнує повітря, то ще й бється. Звірюга. Сила є, то навіщо розум?
Helge до Оксана Показати IP 23 Грудня 2010 10:57
на лицо его посмотри - и не задавай глупых вопросов))))
inform до Helge Показати IP 23 Грудня 2010 12:15
А ты в зеркало смотрело?
Андрій до Оксана Показати IP 23 Грудня 2010 12:04
На кінець Волиняки показують хто в домі хазяїн...
Свєточка-конхвєточка до Андрій Показати IP 23 Грудня 2010 15:01
На кінець? Круто.
inform до Оксана Показати IP 23 Грудня 2010 12:18
Бют получил по голове, так им и надо. Нежелание выслушать выводы комиссии по Киотским деньгам, говорит о том, что банда Тимошенко чего-то боится. Мы избиратели должны знать, чем занимаются наши избранники и куда тратят государственные деньги. Пусть Тимошенко объяснит, каким образом она сняла со счетов СберБанка неиндексированные вклады и раздала их населению ограбив вкладчиков сразу на 7000 гривен каждого из тех , кто получил 1000 гривен. А может она проиндексировала их? Тогда ее зря выпустили из тюрьмы….
REGIONAL до Оксана Показати IP 23 Грудня 2010 12:43
Бютівців ніхто не бив, тоя з ними пиво пив, потім світло тихо вимкнув, їх стільцем помолотив. Бо ті кляті депутати нехотіли працювати. Ось я їх і проучив. Тут невинні Регінали ви тепер їх невиніть. Бо ті бютівці дістали, мабуть знову буду бить! Бо такий я Барабашка дуже правду я люблю! І як бачу що хтось бреше, то стільцем і проучу! P.S. А якщо без жартів то Горбатюк на відміну від нашої місцевої депутатської «еліти» має сміливість навіть на такі неординарні кроки… Думаю в таких як Башкаленко не хватить духу щоб дати певним депутатам з облради по вуху… а не товкти з пустого в порожнє….
Мати Показати IP 22 Грудня 2010 17:11
Це бидло, коли було вчителем фізкультури, било дітей ключами від спортзалу по голові. Тому йому ця робота звична. Ганьба Волині що від неї таке мурло в ВР!
Лучанин Показати IP 22 Грудня 2010 17:39
Пряма дорога на зону...
Валерій Показати IP 22 Грудня 2010 18:37
Одобрям
Я. Показати IP 22 Грудня 2010 22:42
прикольні коменти...))))
Soldier of fortune Показати IP 23 Грудня 2010 00:13
Цікаво, скільки законопроектів подав Горбатюк? А яка ефективість роботи? Скільки разів він виступав з трибуни? А "нуль" повний, тому цей орангутанг й руки розпускає, щкода, що не посадять в клітку. А порушують справу, звісно, не за статтею організований розбійний напад, що призвів до важкої тілесної шкоди потерпілим, а "втручання в діяльність державного діяча". Шкода, що у нас опозиція хиленька, а то з радістю споглядав би натовчену мармизу нахаби, ех нема там Кличка...
Helge до Soldier of fortune Показати IP 23 Грудня 2010 10:56
а причем тут Кличко - бывший "бригадир" занимающийся рэкетом у покойного киевского авторитета Киселя? Или он вдруг "прозрел"?))) - Судя по тому, что он, как СПОРТСМЕН рекламирует по ТВ, например, пиво "Черниговское", думается, что спорт нанес непоправимый удар не только по его мозгу))) Спортсмен - должен заниматься спортом.....
REGIONAL до Soldier of fortune Показати IP 23 Грудня 2010 12:44
Горбатюк боєць. Нікого не підсиджував ні в школі, ні в Луцькій райдержадміністрації, ні в Партії регіонів. Піднімався в кар»єрі поступово. А та дія його викликана тими обставинами, які складаються у ВР. Говорить, можливо, не завжди вдало, але прямо в лице, не поза спинами. Ну помилився, коли підібрав Курилюка та Башкаленка. Вони його «кинули» і як справжні засланці поза спинами всім нашіптують, що він більший гавнюк чим вони.
Justicia до Soldier of fortune Показати IP 24 Грудня 2010 17:04
http://gska2.rada.gov.ua/pls/pt/reports.dep2?PERSON=8749&SKL=7 Для тих, хто в бронепоїзді... Перед тим, як робити голосні заявки, вам би варто було ознайомитися з офіційними фактами. Крім того, на що надіялися бютівці? Ми будемо битися стільцями, а у відповідь на нас хай дивляться і не чіпають... Може, і справді не варто було їх зачіпати. В народі ж кажуть: "Не чіпай таке, смердіти буде"
Helge Показати IP 23 Грудня 2010 10:51
Был мелкой шавкой ничего незначащей и ничегонеделающей в Луцкой райдержадминистрации - серость. Классический "представитель" известной политической "силы" - "0" без палочки - туп, глуп, дураковат, отличается бессвязанной речью и отсутствием авторитета у окружающих...
Українець Показати IP 23 Грудня 2010 10:53
Правильно зробив Анатолій! А ці придурки Бютівці- хробаки навіть постояти за себе не можуть, хіба це чоловікм?????? Ганьба УРОДАМ!!! Нормальний чоловік мовчить, коли йому по пиці дали, а ці це й афішують, соплі розпускають, щоб їх по головці погладили!!! Хай в спортзал ходять, а нет щоки наїдають!!! Я б їм би ще добавив!!!
inform Показати IP 23 Грудня 2010 12:13
Я так думаю, что всё правильно. Если депутаты от БЮТ решились на силовые методы выражения своих требований, то они должны были предполагать, что ответом на их демарш могут быть применены тоже силовые методы. Поэтому не фиг пускать слюни, что ПР варвары. Клин клином вышибают. Представьте себе, что Ваш сосед обидевшись на Вас , за то что вы пнули его собачку, регулярно гадящую в подъезде, Заблокировал вас толстым задом в лифте, а потом подам на Вас в суд демонстрируя синяки на этом самом заду. И Горбатюк молодец не побоялся как некоторые…
Андрій Андрійович Показати IP 23 Грудня 2010 12:49
Еге й, бики ! Чого замичали? Заздрите?! Ну.., ну..! Як «революціонери» т. званої «помаранчевої революції» сьогодні перебігли до «регіоналів», то ви мовчите!? Чи як БЮТ домовився з Башкаленком, чи помаранчевий лідер Загрева пішов працювати до Яника, то це нормально. А якщо людина має певні свої сталі погляди, то це, значить, погано!? Горбатюка треба повернути у Волинську область, тут би я, на його місці, так декому надавав би по їх свинячому рилу.
Каттані до Андрій Андрійович Показати IP 23 Грудня 2010 17:22
Ну, надавати комусь по рилу, в принципі, не задача. Жах, навіть, не в цьому. А в тому, як такі особистості добираються до вищих політичних щаблів? Що вони варті, як державні мужі? І що вони можуть конструктивного додати до законотворчості?
Не депутат Показати IP 23 Грудня 2010 17:03
Да, прочитав коментарі і... задумався, а куди ми ідемо? Мабуть не за горами час, коли без мордобою і на вулицю вийти не можна буде! І не факт, що морду наб'ють, а скажуть (свідки завжди знайдуться), що сам падав з висоти свого зросту... Практика така є...
!!!!!!!! Показати IP 23 Грудня 2010 17:41
Толя тобі великий респект!!!Бий жидів спасай Україну!!!!!!!!
Bert O-Nill Показати IP 23 Грудня 2010 22:28
Тупість і сірість повернути - ще встигнемо у Волинську область, її ж бо тут - вдосталь, а супермена корчити у ВР не вийде, знайдеться завжди сильніший, або й слабший з впливом, що поставить фізрука раком... Прикро, що ці олігофрени - наші політики.
гол Показати IP 24 Грудня 2010 08:17
Знаю Анатолія давно.Працював в школі-"Відмінник народної освіти","Старший вчитель",Грамота Міносвіти,друге місце в обласному конкурсі"Вчитель року".Публікував матеріали у всесоюзному журналі "Фізкультура в школі",а досвід його роботи вивчали у нас в інституті.Його портрет декіька років розміщався на районній дошці Пошани, тому що школа постійно перемагала у змаганнях всіх рівнів.Сам Анатолій довгий час грав у складі "Підшипника",а потім у своєму селі побудував стадіон та створив футбольний клуб.ЗАРАЗ ТЕЖ ДОПОМАГАЄ СПОРТУ.Ви писаки Юлькіни в житті нічого доброго ні собі, ні людям не зробили,а гавкати та скулити вмієте.Анатолій- спортсмени народ відповідальний та рішучий-так тримати.Ще будуть блокувати, повикидайте їх як паршивих котів на вулицю і наводьте негайно порядок в державі.О спорт-ти мир!!!
Славко Показати IP 24 Грудня 2010 09:29
Саме смішне було тоді, коли депутат зі струсом мозку і зломаною щелепою розповідав про "звірства" регіоналів. Хоча... до їхньої брехні пора вже звикнути. Горбатюку респект
Славко Показати IP 24 Грудня 2010 09:29
Саме смішне було тоді, коли депутат зі струсом мозку і зломаною щелепою розповідав про "звірства" регіоналів. Хоча... до їхньої брехні пора вже звикнути. Горбатюку респект

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus