USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

«Наркокартель» на Волині – жінки пенсійного віку

31 Липня 2010 11:02
Упродовж кількох діб волинські міліціонери вкотре знищили десяток посівів снодійного марку – 90 відсотків сіячів є сільськими жінки-пенсіонери, яким від 55 до 78 років.

Про це інформує прес-служба обласного управління МВС .

Востаннє міліціонери косили незаконні посіви маку 30 липня у Локачинському районі. Місцеві дільничні райвідділу міліції знайшли макову плантацію на городі 63-річної Раїси.
Жінка виростила і готувалася зібрати врожай із 275 кущів снодійного маку. Порушниця переконувала правоохоронців, що ростила мак для куті.
Натомість, міліціонери тепер вирішують питання про покарання пенсіонерки. Кажуть, що мак для куті та пирогів мусово купувати в сусідній Польщі – там, на відміну від Волині, влада піклується про людей і зорганізувала вирощування маку на промисловій основі.
Довідково:
Упродовж 30 липня слідчо-оперативними групами органів внутрішніх справ здійснено 13 виїздів на місця пригод та скоєних злочинів.

За адміністративні правопорушення до відповідальності притягнуто 283 особи, в тому числі 197 за порушення громадського порядку.
Працівниками Державтоінспекції виявлені 434 водії, що грубо порушили Правила дорожнього руху, в тому числі за керування автотранспортом у нетверезому стані затримано 14 водіїв.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кирило Показати IP 31 Липня 2010 23:53
То щось таке, що дуже легко робити волинським міліціянтам - воювати з беззахистними сільськими пенсіонерками. А яка все-таки різниця поміж маком снодійним і маком звичайним?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus