USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Народний адвокат» на Волині працюватиме й після виборів

15 Лютого 2010 17:58
Позаду вибори Президента України 2010 року, і кожен день до громадської приймальні соціальної програми «Народний адвокат» Європейської партії України Миколи Катеринчука телефонують люди із запитаннями: «Чи будете працювати після виборів?»
На Волині ця програма діє під патронатом голови Волинської обласної організації «Європейська партія України» Олени Голєвої та щотижня особисто контролюється Миколою Катеринчуком. Її робота у Луцьку є для Європейської партії важливим кроком. Саме з її допомогою громадяни нашої держави можуть досягти справедливості у владних кабінетах, у майнових проблемах, у повсякденному житті. Це абсолютно безкоштовна юридична підтримка, якої так потребують волиняни, враховуючи економічну ситуацію в країні. Це програма не на період виборів, як це робиться багатьма політичними силами, коли проекти відкриваються на декілька тижнів чи місяців перед виборами, а потім шукай вітра в полі.
З часу обрання головою Волинської обласної організації «Європейська партія України» Олени Голєвої минуло менше року. За час роботи соціальної програми «Народний адвокат» з березня 2009 року її відвідало вже понад дві тисячі волинян. Громадяни отримували безкоштовні юридичні консультації, у тому числі щодо складання документів, скарг, заяв, звернень до органів влади та місцевого самоврядування. За редакцією Голєвої Олени Василівни вийшов до друку посібник з цивільно-правових відносин за результатами роботи соціальної програми «Народний адвокат».
Найбільш актуальними питаннями є проблеми житлово-комунального господарства, транспорту, ремонту та благоустрою, зростання цін, питання підвищення і перерахунку пенсій, надання пільг, медичного та лікарського забезпечення. В умовах фінансової кризи наболілою для всіх людей є проблема невиплати заробітної плати, а також порушення їхніх інших трудових прав.
Серед численних звернень соціально незахищених верств населення до Соціальної програми «Народний адвокат» основною категорією є порушення чинного законодавства органами Пенсійного фонду України щодо нарахувань пенсійних виплат. Отримавши кваліфіковану консультацію юристів програми щодо звернення в Управління Пенсійного фонду, багато громадян отримали бажаний результат і деякі пенсійні виплати збільшились більш як на двісті гривень.
Останнім часом у Волинських ЗМІ Олену Голєву поливають брудом. Особливо після того, коли вона була призначена заступником керівника Волинського обласного виборчого штабу кандидата на пост Президента України Тимошенко Юлії Володимирівни. Чим же вона не вгодила? Може тим, що щодня здобуває все більшу популярність і є потенційним кандидатом у мери Луцька? Чи тим, що обіцяє підняти на поверхню усі порушення чинної влади, якщо лучани довірять їй цю роботу? Вочевидь, нині діючим очільникам міста стає млосно тільки від однієї думки про такі кроки, от вони і замовляють статті.
Що поганого в тому, що Олена Голєва надає безкоштовно юридичні консультації волинянам? Що менш ніж за рік вона та її однопартійці встигли допомогти дітям-сиротам, дітям з неповних сімей, ветеранам Великої вітчизняної війни та дітям концтаборів? Що домоглися за запитом лідера ЄПУ Миколи Катеринчука протесту прокурора до Луцького міського голови Богдана Шиби про незаконність тарифів на повірку лічильників?
Чи переходить Олена Голєва комусь дорогу, захищаючи працівників «Луцьккондитера» та ТзОВ «Завод будівельних конструкцій», яким вже по півроку не платять заробітну платню та ще й примушують писати заяви про звільнення за власним бажанням?
На жаль, це основний елемент української політики – облити брудом. А про Олену Голєву особисто поганого сказати немає що. Тому що вона особисто за своєму молодому 30-річному віці нічого, крім добрих справ, не зробила.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
іван Показати IP 15 Лютого 2010 18:24
А гарненька до речі може бути в нас мер. А то вже від сьогоднішнього у...а Шиби тільки у чути - "Наше місто все гавнішає і гавнішає" Може досить неповноцінних обрати у владу,давайте гарненьку блондинку, президент Янукович їй в грошах для міста точно не відмовить та й міжнародній спільноті її не соромно показати буде
seal Показати IP 15 Лютого 2010 18:39
Твердження, винесене в заголовок, варто буде перевірити після 30 травня. Саме тоді основні вибори для Олени Голєвої й закінчаться. А президентські для неї особисто - це так, розминка перед боєм, який тільки починається. Про що власне й свідчить ця хвалебна стаття без вказання автора.
goodok Показати IP 15 Лютого 2010 19:14
Голєву трішки шкода, вона на себе прийме весь бруд... А взагалі - ПІАР видно здалеку: під час президентських виборів - так собі розминка, після - фінішна пряма виборів місцевих. А завіряння, шо "народний адвокат" - акція постійно діюча... ну як би не хотів, але НЕ ВІРЮ!!! За роботу хтось мусить платити, а праця юриста дуже тяжка і напружена. Зараз все безкоштовно, бо штаб ЄП платить в надії здобути посаду мера, а якщо вибори програєте? Звичайно все тихенько прикриєте! Ну може симпатична розумна блондиночка, що цінує себе і свою працю, безкоштовно "ішачити" ще 4 роки...
Зиновій Пипка Показати IP 15 Лютого 2010 19:16
Скока букв. Того читав тільки кінець. І от шо я там побачив: "тому що вона особисто за своєму молодому 30-річному віці нічого, крім добрих справ, не зробила". прям як мадонна, тіко без младенца
Інокентій Бест Показати IP 15 Лютого 2010 19:49
захищаючи працівників «Луцьккондитера» та ТзОВ «Завод будівельних конструкцій», Ги
Вікінг Показати IP 16 Лютого 2010 09:28
Звичайно, згортатися не будуть. Попереду вибори до місцевих влад, а потім, може, і парламентські не загорами. Так що зайві бали до рейтингу не будуть зайвими.
Хохма Показати IP 16 Лютого 2010 10:19
Та нормал працює ця красуня: людям допомагає, (а не лише піариться на гучних проблемах міста як інший імпотенційний кандидат), здорові амбіції має бо розуміє що рівень її IQ вищий за інших претендентів. Так що молодець. Єдиний мінус-чоловік, та він ж не вона.
апрель Показати IP 18 Лютого 2010 11:21
Повышенный уровень тестостерона затуманил мозг автору сего панегирика,столько страсти...Оно и понятно.Думаю тут просматривается не только желание заработать.Жаль парнишку - ни каких шансов,мелковат.
NET Показати IP 19 Лютого 2010 12:28
Апрель, случайно не Борис?
Слава Показати IP 22 Вересня 2010 12:13
Ех, шкода що вона заміжня...)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus