USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Найбільше послуг волинянам надали транспортники та зв’язківці

28 Липня 2010 17:00
Упродовж І півріччя понад 800 профільних підприємств та їх структурних підрозділів області реалізували споживачам різноманітні послуги на 956 мільйонів гривень.

Про це 28 липня повідомило обласне управління статистики.

Пріоритетними серед видів діяльності залишаються послуги транспорту, пошти і зв’язку. В загальному обсязі реалізованих послуг вони займають більше двох третин наданих послуг.

Серед транспортних найбільше послуг надано підприємствами Укрзалізниці. Зв’язку – підприємствами мобільного зв’язку та ВАТ «Укртелеком».

Користувались попитом споживачів і такі види послуг, як операції з нерухомим майном, освіти, охорони здоров’я, інжинірингу, геології і геодезії, технічного обслуговування і ремонту автомобілів, готелів та інших місць для тимчасового проживання.

Характерною проблемою для більшості підприємств сфери послуг залишалась недостатня кількість замовлень, основними причинами чого були фінансові негаразди та подальше підвищення цін (тарифів) на послуги. Тільки за І півріччя ціни і тарифи зросли на 7,6%. Притім, на деякі з них вони зросли в значно більших розмірах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus