USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Найбільше волиняни скаржаться на побуттехніку

21 Січня 2011 15:38
За минулий рік до Волинського обласного управління у справах захисту прав споживачів надійшло понад 800 скарг від громадян.
«Дві третіх від цієї кількості вирішені на користь споживачів», – розповів начальник управління Геннадій Кожевніков, інформує Волинська ОДТРК.
У більшості, стверджує посадовець, волиняни нарікали на неякісну побутову техніку, мобільні телефони, комп’ютери і на терміни гарантійних талонів, якими можуть спекулювати надавачі послуг.
Найбільше порушень за минулий рік фахівці у справах захисту прав споживачів виявили щодо харчових продуктів і рекламних послуг, у непродовольчій сфері, а також закладах ресторанного господарства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
kindula Показати IP 21 Січня 2011 21:08
Цікава картина: Скаржилися на техніку, а найбільше порушень - щодо храчових продуктів.... Це як? Неправильно скаржаться?
Волиняка Показати IP 22 Січня 2011 16:34
Да, щось не склалося зі скаргами...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus