USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Найгероїчніші волиняни носитимуть годинники «Від Швидкого»

27 Жовтня 2009 13:35
Міліціонери відзначили волинян, які 2009 року допомогли розкрити злочини та затримати правопорушників. П’ятьом громадянам, окрім подяк, вручили іменні годинники з надписом «Від Швидкого». Про це 27 жовтня інформує репортер «Волинських новин».
Завдяки пильності волинян з початку року було розкрито два напади на пенсіонерів, затримано злодія, причетного до десяти крадіжок, викрито правопорушника, який орудував на плантаціях капусти. А лучанин Олег Нежур самостійно затримав озброєного ножем грабіжника, який напав на його дружину та викрав її особисті речі, розкрито вбивство таксиста.
Сьогодні найбільш героїчних волинян, які у 2009 році допомогли у розкритті злочинів та затриманні правопорушників відзначили міліціонери. П’ятьом громадянам окрім подяк вручили іменні годинники з надписом «Від Швидкого». На що сам генерал-майор міліції, начальник УМВС у Волинській області Віктор Швидкий пожартував, що тепер ці годинники можуть стати своєрідним важелем впливу на працівників ДАІ.
«Якщо зупинять, то скажіть: Кого ж ви зупиняєте? Я ж герой України. Цей годинник бачите? Підписаний генералом», - жартував головний міліціонер області.
Постукавши по столу, Віктор Швидкий запевнив, що практично всі резонансні злочини на Волині розкриті. Проте, непокоїть начальника УМВС Волинської області той факт, що 50% усіх правопорушень були скоєні у Луцьку.
З прикрістю пан Швидкий відзначив, що для виїзду у райони міліціонерам не вистачає пального. А січневий закон про корупцію забороняє отримувати фінансову допомогу з недержавних джерел. Тому, за словами генерал-майора міліції,  співпраця з громадськістю значно підвищує перспективи розкриття злочинів «по гарячих слідах».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus