USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Незрячі Волині викладатимуть книжки в інтернеті

24 Листопада 2010 07:33
На сайті луцької організації інвалідів по зору з’явилася рубрика, що дозволяє всім неповносправним розмістити інформацію з проханням про допомогу.
Про це повідомив голова виконавчої ради Луцької громадської організації інвалідів по зору «Стимул» Денис Клименко. Назва рубрики – «Вони потребують допомоги».
З усіма, хто просить допомоги, члени організації контактують особисто, щоб не допустити поширення неперевіреної інформації, сказав Клименко.
Сам сайт www.stimul.org.ua функціонує, за словами керівника «Стимулу», вже близько року.
Над його створенням працювала жителька міста Павлоград Дніпропетровської області Наталія Улянова, яка є повністю незрячою і час від часу допомагає луцькій організації.
На думку Клименка, якщо організація нормально працює, то інтернет-ресурс їй просто необхідний. «Нові люди будуть дізнаватися про наші ініціативи і долучатися в якості волонтерів», - зазначив він.
На сторінках ресурсу також висвітлюється діяльність організації, подано звіти про проведені акції та марафони.
В планах організації – сканувати книжки і викладати їх на інтернет-сторінках.
Як зазначив Клименко, наприкінці лютого «Стимул» планує купити місце в інтернет-просторі для реалізації більш масштабного проекту, в рамках якого неповносправні люди зможуть створювати власні сайти. Це сприятиме дистанційній освіті інвалідів та їх працевлаштуванню.
Довідково:
Луцька міська громадська організація інвалідів «Стимул» створена з метою соціальної реабілітації та інформаційної адаптації інвалідів по зору, а також сприяння у реалізації їхніх законних прав та свобод.
Організація є недержавною неприбутковою громадською організацією, яка об’єднує громадян України, іноземних громадян та осіб без громадянства з числа інвалідів з вадами зору, інвалідів інших нозологій, членів сімей інвалідів та інших осіб, небайдужих до проблем людей з обмеженими можливостями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus