USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Незрячим дітям дали дві з половиною тисячі на особливу книжку

31 Грудня 2009 17:19
Депутати Луцької міської ради підтримали видання тактильної книги для незрячих дітей, виділивши на неї 2484 гривні.

30 грудня відбулась сесія Луцької міської ради, якій передувало оголошення міського голови про те, що триває в області марафон «Незрячій дитині тактильну книгу». Міський голова Богдан Шиба оголосив про свою підтримку акції, перерахувавши 1000 гривень і запропонував депутатам долучитися до збору коштів. У підсумку було зібрано 2484 гривні.
Нагадаємо, що Волинська обласна організація Всеукраїнської молодіжної громадської організації інвалідів з вадами зору «Генерація успішної дії» спільно із Миколою Яручиком головою Волинського благодійного фонду, за підтримки голови Волинської облдержадміністрації і міського голови проводить марафон «Незрячій дитині тактильну книгу», який триває із 25 грудня 2009 по 19 січня 2010 року. Він проходить з метою пошуку коштів на друк шрифтом Брайля дитячої літератури.
Уже за перший тиждень до акції долучились: Віктор Чорнуха, голова правління «Луцьксантехмонтаж Н536»; Ірина Квасниця, президент західно-української організації «Спадщина України», Володимир Черняк, директор ТЗОВ «Янікс»; Наталя Пундор, директор поліграфічної майстерні «Друк»; ТЗОВ «Ініціал».
Медіа-партнерами акції виступили: Волинський пресклуб, Волинська державна телерадіокомпанія, радіо «Луцьк», радіо «Сім’я і дім», Олександр Плісецький, директор фірми «Маркмедіа», яка ретранслює «Наше радіо», «Ретро-фм», радіо «Мелодія», радіо «Люкс» ; Газети: «Сім’я і дім», «Віче», «Луцький замок», «Відомості», «Волинь». Інтернет-видання: «Волинські новини», «Волинська правда», «ЗІК», Інформаційна агенція «УНІАН».
Усіх небайдужих організатори закликають приєднатись до марафону, переказавши кошти на рахунок:
ЄДРПОУ 34935692, р/р 26009011608501 у Філії «Центральне регіональне управління» АТ «Банк «Фінанси та кредит», МФО 300937
Як уже писали «ВН», з 8 по 19 січня в Луцьку будуть проводитись благодійні вертепи по державних установах, громадських організаціях задля видруку тактильної дитячої книги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus